Widok
Katarzynka - opinia
Byłam na stylizacji paznokci w salonie la Visage, pani manikiurzystka robiła mi paznokcie żelowe z frenchem.
Ogólnie obsługa bardzo miła, sympatyczna atmosfera. Paznokcie wyglądały ładnie, trzymały się długo jednak mam zastrzeżenia co do samej jakości usług. Z daleka paznokcie wyglądają ładnie, jednak z bliska widać nierówności zwłaszcza na granicy białego lakieru(biała część wystawała ponad linię płytki) dodatkowo niestety pani nie poświęciła za dużo uwagi żeby nadać odpowiedni kształt płytce-nałożyła tylko 1 warstwę-wypiłowała-(biały french)warstwa ostatnia połysk. Koniec.
Żel dość cieńki bo przy kilku paznokciach pękł w połowie płytki.
Do tego przy uzupełnianiu na płytce były zapowietrzenia,porobiły sie małe dziurki od pęcherzyków powietrza.
Cena trochę nieadekwatna do jakości i uwagi poświęconej na wykonanie paznokci.
Chciałabym dać dobrą opinię bo może miałam pecha, no ale niestety.
Ogólnie obsługa bardzo miła, sympatyczna atmosfera. Paznokcie wyglądały ładnie, trzymały się długo jednak mam zastrzeżenia co do samej jakości usług. Z daleka paznokcie wyglądają ładnie, jednak z bliska widać nierówności zwłaszcza na granicy białego lakieru(biała część wystawała ponad linię płytki) dodatkowo niestety pani nie poświęciła za dużo uwagi żeby nadać odpowiedni kształt płytce-nałożyła tylko 1 warstwę-wypiłowała-(biały french)warstwa ostatnia połysk. Koniec.
Żel dość cieńki bo przy kilku paznokciach pękł w połowie płytki.
Do tego przy uzupełnianiu na płytce były zapowietrzenia,porobiły sie małe dziurki od pęcherzyków powietrza.
Cena trochę nieadekwatna do jakości i uwagi poświęconej na wykonanie paznokci.
Chciałabym dać dobrą opinię bo może miałam pecha, no ale niestety.
Moja ocena
Salon La Visage
kategoria: Paznokcie
oferta: 5
obsługa: 5
jakość usług: 3
kreatywność: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6