Widok

Katie Melua

Katie Melua Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Katie Melua, 21 kwietnia 2008 godz. 19.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie idę

przede wszystkim ze względu na miejsce w którym ma się odbyć koncert. Byłam raz na występach innej gwiazdy muzycznej i stwierdzam, że dla tak nędznej akustyki nie warto iść.
Warszawka mogła wynająć Salę Kongresową - miejsce odpowiednie dla tego typu występu. POnadto za taką cenę trudno siedzieć na plastykowych krzesełkach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dla Iwony

Iwono, a moze tak namowic ojcow miasta, zeby postawili jakas fajna sale w w ktoryms z trzech miast? Bo w Trojmiescie nie ma gdzie grac. Uklony
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

??????że ile???

Cena z Kosmosu na Polskie warunki.Jasne.Tylko kto na tym zarobi,bo nie Katie.Babilon.

ktoś zwariował!!!!

co to za gwiazda -takie pieniądze ,a śpiewa parę utworów,które da się słuchać,reszta to kicha.Jest ładna,ale co z tego-Doda czy Górniak też są ładne ,ale w takiej cenie to chyba tylko jakiś wariat się zdecyduje !
życzę im powodzenia -ja dziękuję!

Najfajniejszy jest jej opis angielska piosenkarka urodzona i mieszkajaca do wczesnych lat 90 w Gruzji ;)Orlem z polskiego nie bylem ale chyba cos tu nie tak.A jescze jedno dlaczego koncert jet w gdansku a infolinia o biletach w warszawce.Ludziska z gdanska tylko sprzataja sale i dmuchaja balony na impreze zenada zenada

TO JEST NAJPRAWDZIWSZA GWIAZDA !!

MAŁO KTO Z WAS BURAKI JEDNE ZNA SIE NA MUZYCE;-)A CENA JEST ADEKWATNA DO KLASY,WIELKOSCI,JAKOSCI NO I TALENTU TEJ SLICZNOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..............................

super gwiazda

a ja przejade 600km aby byc na tym koncercie...

poszłabym...

...ale mnie nie stać :(

STRASZNIE DROGIE BILETY....

racja!

święta racja Iwono-trzeba być skończonym durniem,aby się wybrać za takie pieniądze , na taką "artystkę", i do takiej hali. "

bilet

MAM DO SPRZEDANIA JEDEN BILET NA KONCERT KATIE MELUA W GDAŃSKU.KUPIŁAM GO ZA 130 ZŁ I ZA TAKĄ SAMĄ CENĘ GO SPRZEDAM(KTOŚ Z MOJEJ RODZINY NIE MOŻE PÓJŚĆ)INFO.GG 9455545 PISZ NAWET JAK JESTEM NIE DOSTĘPNA

warto...

uważam, że Ci którzy piszą, że nie warto TOTALNIE nie znają sie a muzyce. Ja się wybiorę (choć nie najtaniej:)), wraz z mężem:)

Pozdrawiam

no jasne ze warto

Katie to artystka najwyższej klasy.
Przewidywałem, że bilety będą kosztować minimalnie 200zł i mile sie zaskoczyłem ;)
Nie mogę się doczekać koncertu.

Zgadzam się również z tym że przydałaby się w trójmieście osobna hala do tego typu imprez.
Pozdrawiam fanów znających się na dobrej muzyce

Ludziska slow posluchajcie to zrozumiecie, ze jest super!!!

nie warto!

jeśli jesteś wielbicielką to pędź na koncert,ale nie wmawiaj innym,iż jest to artystka która ma repertuar na cały koncert i to za takie pieniądze.Chyba nie słuchałaś jej płyty-taka sobie muza. Owszem sama Kate jest bardzo ładna,ale to nie znaczy,aby wydawać tyle pieniędzy i to na koncert w takiej hali. Nie wmawiajcie innym ,iż będzie to superkoncert.
Rod Stewart,Joe Cocker czy Madonna to są gwiazdy,ale Melua musi się jeszcze mocno starać,na razie to za tą cenę nie ma czego słuchać.
życzę powodzenia ,ja idę do kina !!!

Za drogo

Bardzo lubię Katie, ale niestety dla studenta 130 zł za koncert to za wiele.

Co do tego czy Katie dobrze śpiewa czy nie to jest to sprawa indywidualna. Mnie się bardzo podobają wszystkie jej piosenki. Każda ma swój klimat i opowiada inną historię i każda jest dobrze zbudowana.

bilety

witam, mam dwa bilety na koncert Kate za 130 zł, niestety nie będziemy mogli się na niego wybrać( jeśli ktoś chciałby odkupić je w cenie którą za nie zapłaciłem proszę o kontakt 0-505-507-599 kuba

bilety - poprawka

poprawka do poprzedniego komentarza - 2 bilety do odsprzedania, mój nr tel. 0-509-507-599

:)

to już dzisiaj! nie mogę się doczekać.
pozdrawiam wszystkich którzy będą na koncercie :D

Zapowiada się wspaniały koncert

Właśnie skończyłem w hali AWFiS stroić fortepian Katie Melua - Yamahę C3 .
Pogoda wspaniała , super sprzęt : szykuje się dobra zabawa...

rewelka na AWfie

Genialny koncert Melua, bisy na stojąco, super nagłośnienie,i wspaniala Kaśka

Cudna Katie

Wspaniały koncert. Niezmordowana Katie zmieniała tylko gitary i nieprzerwanie zachwycała swoim pięknym, delikatnym a zarazem silnym głosem. Szeroki repertuar pokazuje jak wielkie możliwości drzemią w tym drobnym ciele. Przy jednych utworach zasłuchani dumaliśmy nad życiem przy innych nie dało się nie tupać w rytm muzyki, a na koniec zebrani pod sceną skakaliśmy i klaskaliśmy.
Poza tym organizacja koncertu nienaganna. Brawa dla obsługi technicznej.

katie

niestety opóźnienie koncertu a dokładnie Katie źle mnie nastawiło...chyba nie jest aż tak wielką gwiazdą żeby kazać czekać na swój występ aż tak długo! bywałam na dużych koncertach naprawdę wielkich gwiazd i zaczynały się punktualnie. a sam występ...nie ukrywam zaintrygował mnie, ale nie porwał. cudowny zespół, ciekawa aranżacja sceny. jednak cena biletów zdecydowanie za wysoka!

Cudo!!!!

Właśnie jestem po koncercie. Powiem tak: coś niesamowitego!
Od samego początku do samego końca koncert dopracowany w najmniejszym szczególe. No i na bisie byłem tuż pod sceną ze znajomymi i załapałem z Kasią kontakt wzrokowy :D

koncert katie melua

Katie Melua super, tylko publiczność jakby przyklejona do krzeseł. Dziwne to bo według mnie muzyka Katie porywa i wyzwala emocje tak że nie sposób usiedzieć na krześle. A poza tym Katie nie spóźniła się, miała zacząć o 20.00 i zaczęła.

:)

Jedyny minus tego koncertu to fakt, że obowiązywały miejsca siedzące i publiczność rzeczywiście przykleiła się chyba do tych krzeseł. Najlepsze - bisy, kiedy to zaczęło się istne szaleństwo, szkoda, że tak się nie bawiliśmy podczas całego występu. Poza tym jestem bardzo pozytywnie zaskoczona dobrym nagłośnieniem i ogólnie całą oprawą techniczną.

Inne tematy z forum Rozrywka

Nasi chłopcy. Mieszkańcy Pomorza Gdańskiego w armii III Rzeszy (54 odpowiedzi)

To pierwsza monograficzna wystawa, przygotowana w oparciu o materiały i pamiątki osób prywatnych...

Don't Let Daddy Know Poland (24 odpowiedzi)

Don't Let Daddy Know Poland powraca do ERGO Areny w Gdańsku-Sopocie już 14 lutego 2026!...

PowerConnect Energy Summit (4 odpowiedzi)

Gdańsk, marzec 2026 - Druga edycja targów PowerConnect, zaplanowana na 18-20 marca 2026 roku,...

do góry