Widok

Katie Melua

Katie Melua Temat dostępny też na forum:
Gruzińska artystka 21 kwietnia zagra w gdańskiej hali AWF.Katie suppotować będzie Andrea McEwan, która wystąpi o 19:00. A więc Katie Melua spodziewać się możemy koło godziny 20:00.Andrea McEwan - 25-letnia australijska aktorka, autorka, kompozytorka jest również współautorką dwóch piosenek - "What I Miss About You" i "Dirty Dice" z ostatniej płyty Katie, "Pictures". Andrea jest absolwentką ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapowiada się wspaniały koncert

Właśnie skończyłem w hali AWFiS stroić fortepian Katie Melua - Yamahę C3 .
Pogoda wspaniała , super sprzęt : szykuje się dobra zabawa...

rewelka na AWfie

Genialny koncert Melua, bisy na stojąco, super nagłośnienie,i wspaniala Kaśka

Cudna Katie

Wspaniały koncert. Niezmordowana Katie zmieniała tylko gitary i nieprzerwanie zachwycała swoim pięknym, delikatnym a zarazem silnym głosem. Szeroki repertuar pokazuje jak wielkie możliwości drzemią w tym drobnym ciele. Przy jednych utworach zasłuchani dumaliśmy nad życiem przy innych nie dało się nie tupać w rytm muzyki, a na koniec zebrani pod sceną skakaliśmy i klaskaliśmy.
Poza tym organizacja koncertu nienaganna. Brawa dla obsługi technicznej.

katie

niestety opóźnienie koncertu a dokładnie Katie źle mnie nastawiło...chyba nie jest aż tak wielką gwiazdą żeby kazać czekać na swój występ aż tak długo! bywałam na dużych koncertach naprawdę wielkich gwiazd i zaczynały się punktualnie. a sam występ...nie ukrywam zaintrygował mnie, ale nie porwał. cudowny zespół, ciekawa aranżacja sceny. jednak cena biletów zdecydowanie za wysoka!

Cudo!!!!

Właśnie jestem po koncercie. Powiem tak: coś niesamowitego!
Od samego początku do samego końca koncert dopracowany w najmniejszym szczególe. No i na bisie byłem tuż pod sceną ze znajomymi i załapałem z Kasią kontakt wzrokowy :D

koncert katie melua

Katie Melua super, tylko publiczność jakby przyklejona do krzeseł. Dziwne to bo według mnie muzyka Katie porywa i wyzwala emocje tak że nie sposób usiedzieć na krześle. A poza tym Katie nie spóźniła się, miała zacząć o 20.00 i zaczęła.

:)

Jedyny minus tego koncertu to fakt, że obowiązywały miejsca siedzące i publiczność rzeczywiście przykleiła się chyba do tych krzeseł. Najlepsze - bisy, kiedy to zaczęło się istne szaleństwo, szkoda, że tak się nie bawiliśmy podczas całego występu. Poza tym jestem bardzo pozytywnie zaskoczona dobrym nagłośnieniem i ogólnie całą oprawą techniczną.

Inne tematy z forum Rozrywka

Tom Jones - Come Gather Round Tour 2026 (10 odpowiedzi)

TOM JONES w lipcu wystąpi w Polsce w ramach trasy Come Gather Round Tour 2026!Tom JonesTom Jones...

Beata i Bajm (10 odpowiedzi)

22 lipca 2026 roku w Operze Leśnej w Sopocie odbędzie się wyjątkowy koncert Beata i Bajm powered...

Cyrk na wodzie Imperial Show (4 odpowiedzi)

Magia, która zapiera dech w piersiach! Otwórz drzwi do świata magii, gdzie spektakularne...

do góry