Widok
Kawalerski Sopot
Hej.
Trochę późno ale zdecydowałem się na kawalerski w Sopocie.
Ma być to nie wielka imprezka (3-4 osoby) ale z pompą :)
Moje pytanie brzmi: czy macie jakieś namiary na nocleg w rozsądnej cenie i żeby były terminy na weekend w lipcu?
No i czy macie jakieś sugestie, typu 'gdzie iść', 'co robić'?
Dzięki za wszelkie podpowiedzi :)
Trochę późno ale zdecydowałem się na kawalerski w Sopocie.
Ma być to nie wielka imprezka (3-4 osoby) ale z pompą :)
Moje pytanie brzmi: czy macie jakieś namiary na nocleg w rozsądnej cenie i żeby były terminy na weekend w lipcu?
No i czy macie jakieś sugestie, typu 'gdzie iść', 'co robić'?
Dzięki za wszelkie podpowiedzi :)
Buhahaha.. Z noclegiem toś mnie rozbawił. Szczyt sezonu, maksymalne obłożenie, hordy Norwegów dla których nocka za 1200 to nic takiego a ten sobie szuka noclegu i w rozsądniej na jego kieszeń cenie. Hotele odpadają, może jakimś cudem się jakiś hostel uchowa, ale będzie trudno cokolwiek znaleźć.
Jak kawalerski w Sopocie to poza sezonem, jak w sezonie to hotele rezerwuj już w marcu
Jak kawalerski w Sopocie to poza sezonem, jak w sezonie to hotele rezerwuj już w marcu
Jeśli chodzi o imprezy to w Sopocie jest w czym wybierać - idziesz i patrzysz, jak nie to zmiana lokalu ....
Jeśli coś poza imprezą to na pewno wypadało by zwiedzić Gdańsk śródmieście -liczne katedry, park Oliwski.
Warto kupić rejs statkiem z Sopotu na Hel, w Gdyni polecam wycieczkę na Skwer Kościuszki i wizytę we wnętrzu ORP Błyskawica.
Aha i w Gdyni jest zajefajny park trampolinowy dla dorosłych -o ile dacie jeszcze radę, he he.
Jeśli coś poza imprezą to na pewno wypadało by zwiedzić Gdańsk śródmieście -liczne katedry, park Oliwski.
Warto kupić rejs statkiem z Sopotu na Hel, w Gdyni polecam wycieczkę na Skwer Kościuszki i wizytę we wnętrzu ORP Błyskawica.
Aha i w Gdyni jest zajefajny park trampolinowy dla dorosłych -o ile dacie jeszcze radę, he he.