Widok

Kawalerski Sopot

Hej.
Trochę późno ale zdecydowałem się na kawalerski w Sopocie.
Ma być to nie wielka imprezka (3-4 osoby) ale z pompą :)
Moje pytanie brzmi: czy macie jakieś namiary na nocleg w rozsądnej cenie i żeby były terminy na weekend w lipcu?
No i czy macie jakieś sugestie, typu 'gdzie iść', 'co robić'?

Dzięki za wszelkie podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
weź chłopie, nie rób tego, zastanów się, czy tak naprawdę chcesz komplikować sobie życie, zatruć jadem, stać się zgorzkniałym przygarbionym smutasem, teraz, to wygląda kolorowo, ale za kilka lat ockniesz się z tego zauroczenia i stwierdzisz, że mogłeś inaczej, lepiej posterować swoim życiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Umiesz natchnąć człeka optymizmem z rana :D
No ba :D A już prawie udało mi się zapomnieć o tym, kim jestem ;)
Buhahaha.. Z noclegiem toś mnie rozbawił. Szczyt sezonu, maksymalne obłożenie, hordy Norwegów dla których nocka za 1200 to nic takiego a ten sobie szuka noclegu i w rozsądniej na jego kieszeń cenie. Hotele odpadają, może jakimś cudem się jakiś hostel uchowa, ale będzie trudno cokolwiek znaleźć.
Jak kawalerski w Sopocie to poza sezonem, jak w sezonie to hotele rezerwuj już w marcu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wystarczy, że noclegu poszukają poza Sopotem, np. w Gdańsku czy Gdyni i już sprawa jest bardziej realna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sezonie letnim Sopot staje się najdroższym miastem w Polsce.
Warszawa i Zakopane to przy sopockich cenach taniocha.
Ale trzeba przyzna że cała główna ulica to jedna wielka imprezownia.
@Tomek - a o rozwodach słyszałeś?
Ja czasem żałuję że nigdy nie wyszłam za mąż ale to były moje świadome decyzje.
Podaj jeden powód dla którego dwoje kochających się ludzi powinno zrezygnować ze ślubu?
ograniczenie wolności
Kocio, ja o rozwodach słyszałem, przeżyłem, doświadczyłem, zapoznałem się z tą traumą dokładnie i dogłębnie
W Gdańsku ceny są podobne. Już prędzej jakieś Wejherowo by było opcją w rozsądnej cenie
Hmm... jesteśmy razem już 10 lat, wszystko wspólne, życie też... ślub niczego nie zmieni :P ale dzięki za refleksje :)
A zobacz, ja Cb rozbawiłem a sam zarezerwowałem już apartament... cóż, widocznie nie trzeba mieszkać w 3mieście, żeby ogarniać pewne rzeczy z nim związane. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych a cenię ludzi, którzy potrafią służyć radą a nie kpić przy każdej okazji...
i też o tą imprezownię mi idzie: masz może jakieś pewniaki? Kluby, miejsca gdzie można iść i pobawić się w dobrej atmosferze? Masz jakieś pomysły, na atrakcje? Ja swoje już porezerwowałem ale potrzeba mi na trzy dni :)
Miliony tak myślały przed tobą i miliony będą tak myśleć po tobie , no ale każdy ma prawo uczyć się na własnych błędach ;]
Ale przecież Tobie się udało, wdr'ku :)
- wyjątek potwierdza regułę
- nie ma róży bez kolców
- lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu
- nie wszystko złoto co się świeci

i takie tam :]

a i jeszcze
- nie ma takiej rury której nie można odetkać ;P
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
To żeś błysnął :P
ja jestem złym przykładem , ty błyśnij swoim doświadczeniem co do związku ... ;P
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
Jeśli chodzi o imprezy to w Sopocie jest w czym wybierać - idziesz i patrzysz, jak nie to zmiana lokalu ....
Jeśli coś poza imprezą to na pewno wypadało by zwiedzić Gdańsk śródmieście -liczne katedry, park Oliwski.
Warto kupić rejs statkiem z Sopotu na Hel, w Gdyni polecam wycieczkę na Skwer Kościuszki i wizytę we wnętrzu ORP Błyskawica.
Aha i w Gdyni jest zajefajny park trampolinowy dla dorosłych -o ile dacie jeszcze radę, he he.

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (39 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry