Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Danuta - opinia wątek zamknięty Po przeczytaniu artykułu w prasie wybrałam się wczoraj z mężem skosztować eko...
~Danuta
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 października 2014

Bożena - opinia wątek zamknięty Dawno nie poczułam się tak błogo po spożyciu pysznego posiłku i odpoczynku w...
~Bożena
-

dodano: 8 września 2014

Lokal miły dla oka i ucha wątek zamknięty Piękny wystrój i miła muzyka w tle, jednocześnie nie przeszkadzająca w...
~Dagmara
-

dodano: 5 sierpnia 2014

muzyka wątek zamknięty nazwa oraz wystroj lokalu daja nadzieje, jednak w srodku nasze uszy zaczyna...
~patryk
-

dodano: 5 kwietnia 2014

z smakiem i klimatem do tego ciekawie wątek zamknięty Polecam jako miejsce spotkań nie tylko towarzyskich, ale też jako miejsce...
~Kanapowa Dama
-

dodano: 1 stycznia 2014

Co to za cena? wątek zamknięty Herbata kosztuje 10 złotych!!!!
~Andrew
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 września 2013

Najlepsza kawa w Gdyni!Fajni Ludzie! wątek zamknięty Najlepsze kawy jakie dotąd kosztowałam! Polecam bitą śmietanę z truskawkami....
~Monika
-

dodano: 22 sierpnia 2013

Kawiarnia tak, koncert nie wątek zamknięty Witam, Jako kawiarnia to miejsce jest całkiem sympatyczne. Niestety jak...
~Fan zespołu
-

dodano: 3 lipca 2013

Fajne!!! wątek zamknięty Szłam sobie, szłam i przypadkiem zauważyłam :D Bardzo ciekawe wnętrze i super...
~Aleksandra
-

dodano: 23 czerwca 2013

U Muzyk'uff wątek zamknięty BYłem na otwarciu, więć nie umiem się wypowiedzieć nt. menu i cen, gdyż...
~Stabi
-

dodano: 17 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry