Widok
Każdemu wierzycielowi ODRADZAM tego komornika
Komornik ten działa przeciwko wierzycielowi. Ja mu wniosek o egzekucję, on mi pisma śle od...dłużnika z prośbą o odblokowanie konta i żąda ode mnie odpowiedzi na piśmie, jestem zastraszana przez komornika pismami dłużnika że odbierze sobie życie. Skarga do sądu na komornika jest wyśmiewana, prokuratura z policją odrzucają moje dowody (pisma od komornika) i podają jako jedyne dowody niby deklaracje dłużnika do spłat oraz UZNANIE DŁUGU dłużnika przez komornika Staszewskiego. To się w głowie nie mieści, jak ten komornik wierzycielowi utrudnia życie i działa na szkodę wierzyciela. Teraz chce mi znów umorzyć sprawę, a ten dłużnik ma ich kilka - pytanie, dlaczego tylko moją chce tak bardzo umorzyć? Skieruję pozew do sądu na tego komornika - niech spłaca uznany dług dłużnika, którego tak broni! Uważajcie ludzie na tego komornika - od razu dajcie sprawę do kogoś innego!
Patrząc na cały ten temat ,wdać jak Pani Irena tragizuje i oczernia.Komornik jest prawnikiem i na jego miejscu prokuraturą to bym Panią Irene potraktował.Jak mi pożyczała pieniądze i miałam poślizg w spłacie od razu od złodziei wyzywała.Ale niestety sama żądała 20 % na miesiąc i ja jako poszkodowana wygram z tą Panią proces.Pani Ireno niech Pani zaprzestanie siać ferment!!