Widok

Kebab

Byłam zadowolona, nawet zachwycona jak powstał.
Było smacznie - no ja po prostu lubię takie jedzenie.
Ale od pewnego czasu wszystko jest tam tak ostre, że nie da się zjeść. Nie wiem, czy kucharz stracił smak, czy dla zasady sypie, żeby nie było czuć smaku potrawy.
Ja wczoraj ostatni raz wyrzuciłam jedzenie, bo było niezjadliwe. Zero smaku, tylko gorycz ostrych przypraw.
Nie polecam:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A co pani zamawiała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jadam tam przewaznie rollo i żonie i mi smakuje Lubimy ostre przyprawy może dla tego

Też lubię ostre, ale jednak zjadliwe:)
Też jadałam rollo, ale jak zamawiam mieszane sosy to nie oczekuję, że będzie wypalało ust. Jakbym chciała sam jakiś super ostry sos, to jeszcze rozumiem. Tak samo było z pizzą i kebabem męża.
Ostre -ok, ale nie takie, żeby nie było żadnego innego smaku czuć. Przy ostatnim rollo stwierdziłam, że równie dobrze mogłam sobie kaszy nagotować, bo nie mam pojęcia, co jem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zamawiam z tej kebabowni rollo przynajmniej raz na 1,5 tygodnia i jakoś się jeszcze nie zawiodłem. Faktem jest, że raz jest gorszy a raz lepszy ale to norma w gastronomii. Co do ostrości to się nie zgodzę. Druga osoba która zamawia razem ze mną nie jada ostrych potraw. Czasami nawet i pikantny ketchup jest dla niej za ostry. Jak zamawia rollo prosi o sos łagodny i jest wszystko ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja na początku też byłam zadowolona, ale już nie jestem:(
Też zamawiam łagodne potrawy, ale lubię ostre przyprawy. Szkoda, że nie mogę w kebabowni jadać zwykłych ostrych potraw. Nie okrutnie ostrych, zabijających smak, tylko po prostu ostrych. Kiedyś rollo był po prostu gorzki.
Teraz mogę zamawiać łagodne sosy i doprawiać w domu, a chyba nie oto chodzi.
I szczerze rozumiem, że niektórzy lubią takie super pikantne jedzenie. Ale jeśli kucharz nie rozumie różnicy między ostra a hiper ostrą potrawą, to dla mnie jest słabe.
Ale trudno, wszystkim pozostałym życzę smacznego:)

ostra, a hiper ostra? To można zrozumieć że zamawiasz np. kebaba z ostrym sosem i masz pretensje bo jest za ostry. Bezsensu. Zamów wtedy z sosem czosnkowym i po problemie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zamawiam z samym ostrym sosem - czytaj najpierw co napisałam.
Poza tym nie zgadzam się z tobą. Można zrobić ostrą potrawę ze smakiem. Potrawa w której czuć tylko ostrość to skopana potrawa.
Nie urodziłam się wczoraj i trochę rzeczy w życiu jadłam. Jednak w innych jadłodajniach da się zrobić na ostro, ale z zachowaniem smaku.

To jest kebab za kilkanaście złoty, chcemy wyszukaną potrawę to idziemy do restauracji i płacimy za potrawę 50 złoty. Jak zamawiam z ostrym sosem to chcę żeby parzyło język. Jak chcemy poczuć smak potraw, to weźmy sobie chociażby z czosnkiem, albo najlepiej bez sosu. A co najważniejsze jest to zwykły śmieciowy fast-food, więc nie ma co liczyć na coś ekstra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bzdety opowiadacie, towarzyszu, aż przykro czytać. Kebab może być pyszny albo obrzydliwy. Trochę tego w życiu jadłam, włącznie ze słynnym oryginalnym tureckim kebapem robionym przez rodowitych Turków. Jadłam też pierwszy kebab w Polsce, ten sopocki, otwierał go kolega mojej mamy, był inny, ale też bardzo smaczny, w kolejce trzeba było postać nieraz i godzinę. To u nas w Bojanie obok kebabu nawet nie stało, niestety, co stwierdzam z przykrością.

PS
Złotych, nie "złoty".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Towarzyszu? a Pani skąd się urwała? komuna już dawno minęła xd

Pcha się na usta odpowiedź "z d*py", ale przybliżę: lubię Bareję. Teraz jaśniej? Czy trzeba wygooglać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślałem że rozmawiamy tutaj o kebabie, a nie że paniusia będzie wychwalać się tutaj swoją wszechstronną wiedzą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bareja to wszechstronna wiedza? Płaczę :D.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No gratuluję idiotyzmu. Znasz jakieś słowo którego inni nie znają i uważasz się za lepszego od innych. Brawo paniusiu, no po prostu brawo, może zaszczycisz nas jeszcze swoim intelektem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Człowieku, czy ty pod kamieniem żyjesz? Czy to zwykły bait, w dodatku słaby?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślałem że rozmawiamy na temat kebaba, a nie na temat kto jest lepszy, mądrzejszy, bardziej intelektualny. Możesz jesteś zwykłą paniusią której rodzice zasponsorowali studia, wyszłaś za bogatego mężczyznę i nic w życiu nie musisz robić, tylko chwalić się tym jaka to ja nie jestem mądra.

Co do kebabu jest to bułka, trochę surówek, mięso. To głównie sos sprawia że jest ostry. Jak ktoś chce ostry sos to powinien być ostry, tak żeby paliło w język. Może po prostu zmienili swój ostry sos na ostrzejszy i niektórzy przez to czują różnicę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

No rzeczywiście, jestem mężatką, w dodatku po studiach, brawo za dedukcję. Na tym jednakże jej trafność się kończy, albowiem zasuwać muszę jak każdy, bo nie dostałam niczego za darmo. A Bareję naprawdę serdecznie polecam, może poczucie humoru się wzmocni. (Chociaż nadal uważam, że nie ma w Polsce człowieka, który by go nie znał, więc to musi być bait, ale cóż. Trudno. Świadomie w to idę).

https://pl.wikipedia.org/wiki/Stanisław_Bareja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Pani nadal o swoim. Może załóżmy inny temat? Bo zamiast pisać na temat to cały czas pisze Pani o sobie, jako tej mądrzejszej od pozostałych. Egoizm, a może narcyzm? :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To proszę się zdecydować, egoizm czy narcyzm? To dwie różne rzeczy. I czy to ja zaczęłam ciągnąć ten wątek w moją stronę? Hm?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra, wszyscy już wiemy że jest pani najlepsza, najmądrzejsza i najbardziej przemądrzała, jeszcze coś ma pani do powiedzenia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oczywiście. To, co mówię od samego początku: kebab w Bojanie jest do d*py.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

No od razu lepiej, Maxx kebab w osowej jest dobry, ale tam trzeba wydać już o kilka złoty wiecej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam ostatnio i jak dla mnie kebab ok. co zwróciło moja uwagę to pan dostarczając jedzenie( jeżdżący zielonym ala terenowym samochodem logo firmy zupełnie nie w tym fachu).bardzo nieprzyjemny i nie patrząc że stoję i czekam na kebsa był wkurzony bo kazali mu przyjsc wcześniej do pracy żeby przygotował mięso a on jest że to za staryyyy itd... Sorry takie sprawy zalatwiajcie między sobą a nie przy klientach bo porostu nie przystoi panowie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kebab dobry, smak bez zmian, a nawet dzisiaj bardziej mi smakowało bo trafiłem na fajnie przypieczone mięsko. Śmiało polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najgorsza pseudo knajpa w bojanie jest sr*zylia ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Macie ludzie problem pewnie jak w większości knajp dostawca jest ten sam z banina a różnica w ilości zieleniny i sosu
Serio? Pisałam inna branża czyli nie związana z gastronomia ... Więc nie pisz że z banina chyba że ów dostawca z babina w przemysle pracuje....
Gdzie pisałaś, jakoś nie mogę znaleźć kogoś wcześniej podpisującego sie Tr. Zmień nawyki żywieniowe, bo coś z pamięcią nie teges
Nie teges to jest coś z tobą w wyżej wymienionym wątku jest napisane wyraźnie że z innej branży więc nie wyjeżdżaj z dostawca jak przypuszczam z innej knajpy z rzekomego banina. Z resztą chodziło o kulturę przy klienciei tyle na ten temat rzegnam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

rzegnam, to żegnam i proszę uzupełnić braki.
Nie samym kababem, człowiek żyje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No proszę proszę jaki anonim odważny gratuluję no coz szkoda że tylko w sieci na ludzi jechać umiesz
( ciekawe czy w realu też byś tak kozaczyl) i na koniec wątku robisz stolec bicie nie na temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda prądu na ciebie Tr ollu

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

do góry