Widok
Kebab to kpina!!!
Zamawialem juz pare razy z tej pizzerii. Jezeli chodzi o pizze to calkiem ok, chociaz jak sie zamawia na cienkim ciescie to takie powinno byc a ja nie widzialem roznicy miedzy cienkim a srednim. To co dzisiaj mnie zszokowalo to kebeb ktory zamowilem, mial byc duzy w bulce a dostalem maly, zastanawialem sie czy go w ogole odebrac, ale bylem glodny wiec zaplacilemi i odebralem, po odpakowaniu okazalo sie ze to jakas kpina, Bulka tak dziwnie twarda ze jak sie ugryzlo to mozna bylo podniebienie pokaleczyc, a to co mozna by nazwac farszem to totalna pomylka, kebeb plaski a miesa w nim moze z 30 gram. Takze moja rada, dla kucharza jak sie nie umie czegos robic to lepiej wykreslcie to z menu. Wiem co mowie mam restauracje w Gdansku od 3 lat. To sa wasze poczatki, jezeli w taki sposob chcecie wyrobic marke to nie wroze sukcesu, koszt produkcji tego co dostalem to ok 2.5 a sprzedane za 10zł.
Kebab wyladował w koszu. Do tego sie nadawał, a ja pozostalem glodny i wkurzony.
Pozdrawiam!!!!
Kebab wyladował w koszu. Do tego sie nadawał, a ja pozostalem glodny i wkurzony.
Pozdrawiam!!!!
Moja ocena
Pizzeria Biesiadowo
kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 3
jakość potraw: 3
czas realizacji: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.2
* maksymalna ocena 6
Nie pozostaje nam nic innego jak przeprosić za taką wpadkę.
Jedyne co mamy na swoje usprawiedliwienie to fakt częstej rotacji pracowników odpowiedzialnych za kuchnię i ich częste braki w wyszkoleniu - co innego w CV, co innego jest w rzeczywistości.
Jeśli chodzi o grubość ciasta - generalnie pizzę robimy na średnim cieście.
Na wyraźne życzenie Klienta możemy zrobić na cieście cienkim. Prawdopodobnie w Pana przypadku, w natłoku niedzielnych zamówień, któraś z dziewczyn zapomniała dopisać pizzermanowi, żeby zrobił cienkie ciasto.
Bijemy się w pierś i zapraszamy ponownie!
Jedyne co mamy na swoje usprawiedliwienie to fakt częstej rotacji pracowników odpowiedzialnych za kuchnię i ich częste braki w wyszkoleniu - co innego w CV, co innego jest w rzeczywistości.
Jeśli chodzi o grubość ciasta - generalnie pizzę robimy na średnim cieście.
Na wyraźne życzenie Klienta możemy zrobić na cieście cienkim. Prawdopodobnie w Pana przypadku, w natłoku niedzielnych zamówień, któraś z dziewczyn zapomniała dopisać pizzermanowi, żeby zrobił cienkie ciasto.
Bijemy się w pierś i zapraszamy ponownie!