Widok
Kelnerski dramat
Nie odwiedzać przez najbliższe dwa tygodnie dopóki obsługa się nie przeszkoli, w chwili obecnej określenie "dzieci we mgle" to dużo za mało aby określić ten chaos chociażby ogólnie . Biegają jak kurczaki z poodcinanymi głowami, czas oczekiwania jest całkowicie losowy może sięgać nieskończoności .
Omijać !!!!
Omijać !!!!
Moja ocena
Restauracja Pomarańczowa Plaża
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 5
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 2
3.5
* maksymalna ocena 6
Zgadzam sie. Zagubiony, zupełnie bez zaangażowania personel.
Chodzący bez celu lub głównie spędzający czas przy barze zamiast przy stolikach.
Miejsce fajne ze względu na plac zabaw ale to jedyna atrakcja. W wakacje byłem kilka razy. Nigdy nie udało się kelnerowi prawidłowo zrealizować zamówienia. Zawsze bardzo długi czas oczekiwania nawet na......jajecznicę na śniadanie. Brudne, chyboczące się stoły. Krzesła
w ptasich odchodach , ktorych nikt nie czyści.
W sobotę 15 sierpnia rano kelnerka oficjalnie powiedziała , że mają problem bo.......... kilka osób nie przyszło dzisiaj do pracy.
Na maile kierowane do Plaży nikt z kierownictwa nie odpowiada. Omijać jeżeli można z daleka to miejsce.
Odnośnie zachwytów na forum na temat placu zabaw: huśtawka zepsuta od początku wakacji, stare połamane zabawki ( wymiana kosztuje groszę przy letnim obrocie restauracji )
Zgadzam się z opiniamy , że Plażą zaliczyła spektakularny spadek jakości.
Chodzący bez celu lub głównie spędzający czas przy barze zamiast przy stolikach.
Miejsce fajne ze względu na plac zabaw ale to jedyna atrakcja. W wakacje byłem kilka razy. Nigdy nie udało się kelnerowi prawidłowo zrealizować zamówienia. Zawsze bardzo długi czas oczekiwania nawet na......jajecznicę na śniadanie. Brudne, chyboczące się stoły. Krzesła
w ptasich odchodach , ktorych nikt nie czyści.
W sobotę 15 sierpnia rano kelnerka oficjalnie powiedziała , że mają problem bo.......... kilka osób nie przyszło dzisiaj do pracy.
Na maile kierowane do Plaży nikt z kierownictwa nie odpowiada. Omijać jeżeli można z daleka to miejsce.
Odnośnie zachwytów na forum na temat placu zabaw: huśtawka zepsuta od początku wakacji, stare połamane zabawki ( wymiana kosztuje groszę przy letnim obrocie restauracji )
Zgadzam się z opiniamy , że Plażą zaliczyła spektakularny spadek jakości.