Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Uważam, że nikt tak dobrze nie potrafi zająć się włosami jak Kelo Design....
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Polecam! wątek zamknięty Jestem po pierwszej wizycie w Kelo Design. Keratynowe prostowanie włosów...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2017

Ciecie krótkich włosów:) wątek zamknięty Bardzo długo szukałam fryzjera w Gdyni i zachęcona pozytywnymi opiniami na...
~Aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2017

Polecam! wątek zamknięty Jako stała klientka tego salonu mogę polecić w szczególności farbowanie...
~Justyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2017

Makijaż permanentny! wątek zamknięty Uwielbiam ten salon! Wcześniej korzystałam tylko z usług fryzjerskich, ale...
~Janina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 stycznia 2017

Powiększanie ust wątek zamknięty Dzień dobry, wykonałam w Kelo-Design powiększanie ust i jestem bardzo...
~Karolina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 lipca 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Bardzo polecam salon Kelo Design. Po raz pierwszy wyszłam od fryzjera w 100%...
~Dominika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lipca 2016

Polecam w ciemno wątek zamknięty Skorzystałam z usług salonu po przeczytaniu pozytywnych opinii i się nie...
~Natalia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

rewelacja! wątek zamknięty Polecam ! Wspaniała obsługa, jakość zabiegów rewelacyjna do tego...
~Ania
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Fachowo doradzają i dobierają. wątek zamknięty Trafiłam przypadkiem parę miesięcy temu bo moja fryzjerka ciągle robiła mi to...
~Monia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 lutego 2016

polecam wątek zamknięty byłami Was pierwszy raz. poleca! szybko, sprawnie i bardzo kreatywnie. do...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lutego 2016

Polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam salon Kelo w Gdyni . Jestem bardzo zadowolona z...
~Daria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 grudnia 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam byłam kilka razy i nie zawiodłam się,miłe panie,profesjonalna...
~Hanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 października 2015

Bardzo polecam salon wątek zamknięty Szczerze polecam, jestem trudną klientką a korzystałam już z usług obu pań...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 października 2015

Poecam wątek zamknięty Polecam przemiłe panie Asie i Marzene. W bardzo miej atmosferze spedzam tam...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 października 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam tej Salon Panie miłe to kawka to herbatka a co nawjazniejsze kolor...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 października 2015

BARDZO DROGO I BARDZO PRZECIĘTNIE! wątek zamknięty Byłam kilkakrotnie klientką salonu, ale jak zapłaciłam 30 zł za podcięcie...
~pika
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2015

klient wątek zamknięty bylem tam 3 razy jezeli chodzi o umiejetnosci fryzjerek dla meszczyzn to sa...
~byczek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 marca 2015

Nie polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam wykonywania mikrodermabrazji w tym salonie. Pani...
~Asia
-

dodano: 18 grudnia 2014

beznadziejny zakład wątek zamknięty po roku wizyty w koszmarnym zakładzie fryzjerskim nadal odrastają mi...
~Anna
-

dodano: 10 listopada 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry