Widok

Kerilka

O niechze Cie wirtualnie usciskam, Siostrzyczko!!!
Ale mi poprawilas humor.A zeby bylo jeszcze smieszniej, to dzisiaj przed godzina poprosilam o fachowa pomoc w uruchomieniu mi Outlook Expressa i oto-objawienie-pojawily sie przede mna wszystkie moje maile i odpowiedzi, o ktorych istnieniu pojecia nie mialam, bo nie wlaczylam jednego drobiazgu oznaczonego oczywiscie po dunsku, wiec nic mi sie nie wyswietlalo.A teraz zostalam zasypana elektroniczna poczta i przepraszam Ciebie, Serenity, Agentke i Marzana za cale zamieszanie.Wszystko przeczytane i odpisane-i moze nawet ja sie wreszcie nauczylam.
Taak, tu jest naprawde fajnie-mam nadzieje, ze bede Cie tu widziec czesciej...
moja matka ogladala zdjecia i dostala zawalu na widok mnie w sukience hi hi...Po powrocie sie naslucham ARGH-
tak wogole to powinnas raczej wiedziec, ze zjawie sie w "kochanej"Polsce na troche na Wielkanoc- bron Boze nie z tesknoty za rodzinka, raczej z lnnych wzgledow...Znasz je dobrze...
Taak, tu mam prawie wakacje, ale lepiej nie myslec, co mi zgotuje moja"kochana" Akademia w czerwcu na powitanie...Polowe ludzi tam przeciez szlag jasny trafil, ze wogole udalo mi sie pojechac i nic by ich tak nie ucieszylo, jak robienie mi egzaminow poprawkowych.
Ale nie pora sie tym martwic.
alez usciskaj ode mnie swojego Brata i drugiego Pana i powiedz, ze maja "pozdrowienia" od N.(wlasnie jestem bombardowana Kosmicznymi Kroliczkami@v@). Umieram z ciekawosci, co tez slychac u R.i A.Ja chyba nie wytrzymam i zrobie dla ciebie zdjecie futrzanej osmiorniczki Alana-to jast po prostu zbyt piekne.I niech Ci M.opowie jak raz mialam ogromna ochote dac mu w morde i od tego czasu sie mnie boi, co jest po prostu wzruszajace...
Ja chce jakies opowiadanko!Niech Moc bedzie z Toba!Az boje sie pisac o Fletach, bo do konca popsuje sobie "hydeparkowy autorytet" hi hi ....:-)))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak

Budze sie w nocy - nie ma Ciebie. Moje cialo pragnie Twojego ciepla. Czuje Twoj zapach cala noc. Nerwowo szukam Cie wokolo siebie GDZIE JESTES !!!!!!!!!!!!!!!!

esclarmonde

Jezeli masz ochote wstapic do naszego zakonu Wykorzystywania Mezczyzn to serdecznie zapraszam.
:))

aspis

Ehh kuzyko nie tylko ty sie starzejesz. Ale co tam zyjemy dalej i to sie liczy.Czas zrobic maly zlot czarownic . :)) i moze spalimy kogos na stosie?

d

gh

src="www.cygara-sklep.sky.pl/gfx/ban2.gif">

www.drugeria.prv.pl

DRUGERIA

src="www.cygara-sklep.sky.pl/gfx/ban2.gif">

najlepszy sklep dla palaczy ziela

ciorna

w tak ladna pogode za oknem kazde wibracje sie przydadza... oczywiscie bez skojarzen zbednych prosze intepretowac :)
hehe

Witam all

No i jestem. Wróciłam. Zupełnie odmieniona. Mam nadzieję, że nie będziecie na mnie znów bluzgać???
Chcę przesyłać Wam pozytywne wibracje...

Kiszczu

BYLE JAKOM

7sk

nie ma swietych

NEFER

Witaj kolezanko! Jestem tu co prawda po raz pierwszy ale niekoniecznie ostatni.Pozdrawiam bardzo serdecznie. Zaluje niezmiernie, ze nie udalo nam sie do tej pory spotkac choc kiedys prawie sie udalo.Mam malutkie pytanko - nie wiesz przypadkiem co slychac u naszych wspolnych znajomych A&D?Pytam bo bardzo dlugo nie mialam zadnych wiadomosci od nich.

Gratkowicze

Chyba posiedze tu z wami co jakis czas .

Piwo

Jestem pijany więc nie będę zabierał głosu. Jak będe upalony to wpadne i powiem wam co widze :)

Alchemik

nie wiem czy sie doczytales, ale przesylke dostalam, byla przepyszna, bardzo, bardzo dziekuje. Napisz kiedy moge przeslac ci list, ja tez mam dla ciebie niespodzianke (nieco mniejszych gabarytow) i byloby mi strasznie przykro gdyby zginelo, pozdrowienia owocowe-

tomko

odnosnie nowego tla to jesli pozostawie bez komentarza to bedziesz wiedzial ze mi sie nie podoba?

plagiat

tak tez myslalem....
swieci nie sa tego wytworem, jakby nie chcieli to by tacy nie byli... chyba

NEFER

Mam-ale jest jakas dziwna, zreszta by mi na jedno wychodzilo, bo i tak tu place ok30 gr za SMS.A moje do samej siebie i do M.wkoncu doszly-po ok 3 godzinach...
Wina operatora...pozdrawiam!

Krokus ( zolty )

Juz kwitne ! I bardzo chcialabym aby znajome ... kwiaty tez kwitly . i cieszyly nie tylko czyjes, - ale mialy
- Same - rozesmiane oczy

Esclarmonde

nie wiem czy w Erze masz taka usluge ale w Plusie jest Text Plus Premium polega to na tym ze do abonentu doliczaja ci 10 zl netto ale za kazdy SMS placisz tylko 0, 30 gr a nie 0.60 gr, pozdrowienia

1/2kownik Kiszczak

Rączki na klawiaturkę i przestań kaleczyć wżdy i gęsi.
TAK, TAK wiem, że
"POLSKA JEZYK TO TRUDNA JEZYK"