Widok

Kevin Arnold

Kevin Arnold Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Kevin Arnold, 29 marca 2009 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wreszcie :)

dawno juz ich nie slyszalem trzeba wybrac sie do rocka !!!

eeeee

prosze sobie samemu nie pisac komentarzy...bo to nie ma sensu

ee???

Ja bym to nazwal reklama bezposrednia :) niewazne jak wazne zeby skutecznie :P a na Arnolda i tak warto sie wybrac

Ogolnie

eeee tam marudzenie, ja tam chetnie zobacze Kevina bo dlugo nie widzialem ich na zywo.

a ja mysle ze to słabe ja Gołota w pierwszych minutach walki...kompleksy i kleksy

ale lipa

Jej Panaroja to jest akurat najwieksze gówno trójmiasta:) zero. Kevina bardzo lubię i szanuję.

Dwa kapele?... Chyba dwa kapelusze ;-)

j.w. i... bez komentarza

fuu grajters

"a ja mysle ze to słabe ja Gołota w pierwszych minutach walki...kompleksy i kleksy" tak ciekaw jestem czy choc jeden z tych zespolow slyszales na zywo -moim zdaniem to wlasnie ty(specjalnie z malej litery) leczysz kompleksy wylewajac jad na innych.
Co do Panaroja nie wiem nie slyszalem ale chyba warto przekonac sie na wlasnej skorze ,jak to mowia pozyjemy zobaczymy

no przyznaje, nie słyszałem na zywo,ale są linki na strony tych kapel i wystarczy;)żenua

Panaroja

A ja bardzo lubię Panaroję - ot co.
warto posłuchać na żywo

ja słyszałem P. na źywo dwa razy i dlatego napisałem to co napisałem:) Kevina słyszałem 3 razy bo bywam na koncertach, lubię ich.

tu Panaroja

kazdy ma prawo do swojej opinii, jesli dla kogos jestesmy gownem to pozostaniemy gownem:) po prostu kazdy ma swoj gust i niech kazdy decyduje o tym na co pojdize a na co niee.. tych co nas nie slyszeli zapraszam do wyrobienia sobie wlasnej opinii. to tyle w tym temacie:)

LET"S ROCK!

Opinia została zablokowana przez moderatora

Hmm

DObrze napisane wesol, nie znam jeszcze was a na koncert sie wybieram. Poza tym o gustach sie nie dyskutuje, jednemu pasi feel innemu akurat, choc moze to zly przyklad :p Pozdrawiam

Krolowie

Ej nie kloccie sie! Te zespoly sa bardziej popularne w Japonii niz w Polsce (wystarczy spojzec na miejsca w ktorych zagrali podczas ostatniej trasy koncertowej), w Polsce sie nie ceni prawdziwych artystow, ale miejmy nadzieje ze koncert w "Rock Cafe" to zmieni.

PS. "Farelka" musi byc! :) :) :)

przepraszam w niedzielę gra DR. HUckenbush

może nastepnym razem

zgadzam się, obecność w Uchu obowiązkowa

kevin

To Wy idzcie do ucha na DR. HUckenbusha a my bedziemy sie swietnie bawic w ROCK-CAFE :P

spoko

przeciez kilka osob bedzie w rocku wiec spoko i prosze samemu sobie nie pisac komentarzy o czym juz było...komplek...

a co zlego w dyskusji na forum?

wg mnie dyskusja zespolow z ludzmi jest ok na forum, no fakt ze samochwalenie sie jest nieteges ale ja np nie widze tutaj 100% samochwal, nie zapominaj azja ze nawet poczatkujace zespoly maja swoich fanow, malo bo malo ale maja

Super muza

A propo samochwalenia sie to ja jestem zarabistym kolesiem, lubie Kevin Arnold i wogole inne zespoly, ale moja muza to jest dopiero superancka :) (Normalnie ciary mam jak sie slucham czasami - serio) :)

Inne tematy z forum Rozrywka

Hooverphonic (8 odpowiedzi)

Hooverphonic, kultowy belgijski zespół znany z unikalnego połączenia popu, rocka i elektroniki,...

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2026 (6 odpowiedzi)

RestaurantWeek® wraca w wiosennej odsłonie "Foodie Season - #GoFoodies!" - sezonie dla...

Szwedzka Para Królewska z wizytą w Gdańsku (5 odpowiedzi)

W czwartek, 12 marca Gdańsk odwiedzą Karol XVI Gustaw, król Szwecji oraz królowa Szwecji Sylwia....

do góry