Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zbawa na placu wątek zamknięty bardzo się cieszę że plac nie został zamknięty :) Chodzę tam bardzo często ,...
~mama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 listopada 2011

Wspaniała zabawa wątek zamknięty Zabawa urodzinowa mojej córki była najwiekszym wydarzeniem w jej zyciu opieka...
~Sylwia
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2009

jednorazowe wejście wątek zamknięty Polecam!!! wszystko ok .panie b. sympatyczne,pyszna kawa ,porządek mimo dużej...
~mama 2-óch chłopców
-

dodano: 13 listopada 2010

Było ok! wątek zamknięty Wcale nie bylo brudno, ani nic nie smierdziało! Niektore zabawki są zużyte...
~Iliośka
-

dodano: 5 listopada 2010

koszmar wątek zamknięty okropny bałagan,panujący smród,rozwalające się zabawki i ogólne wrażenie...
~chris
-

dodano: 27 sierpnia 2010

podziękowania dla dwóch brunetek wątek zamknięty chciałabym podziekować dwóm paniom brunetką za miła i uprzejmą obsługę pani...
~karola
-

dodano: 25 sierpnia 2010

smród i brud wątek zamknięty Miałam okazję gościć z córką na urodzinach i co mnie uderzyło już na wejściu...
~ewas
-

dodano: 18 sierpnia 2010

KS - opinia wątek zamknięty wizyta typowo w celu zabawy. nasze niespełna dwulatki czuły sie tam zagrozone...
~KS
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 maja 2010

Super frajda dla dzieci i rodziców wątek zamknięty Jedyne takie miejsce gdzie wspólnie z dzieciakami można spędzić sobotnie...
~baśka
-

dodano: 25 lutego 2010

Katazryna - opinia wątek zamknięty Super Zabawa również opieka
~Katazryna
-

dodano: 17 lutego 2010

:/ wątek zamknięty Ładny i dosyć duży plac zabaw, miłe panie. Natomiast bardzo negatywnie byłam...
~ala
-

dodano: 30 września 2009

Podoba mi się wątek zamknięty Polecam . Świetne miejsce do zabaw dla dieci Radosć widać na wszystkich...
~Joanna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 lutego 2009

tak sobie wątek zamknięty Na urodzinach zauwazylam słabe zaangazowanie pań prowadzących. Dzieci sa...
~mama
-

dodano: 20 stycznia 2009

polecam wątek zamknięty serdeczne pozdrowienia i podziekowania za fahowe podejscie do mojego dziecka...
~joanna
-

dodano: 7 stycznia 2009

Świetna zabawa wątek zamknięty Świetna zabawa
~Ania
-

dodano: 7 listopada 2008

Tak sobie wątek zamknięty Plac zabaw taki sobie, sprzęt już dosyć zużyty i poniszczony oraz straszne...
~mama
-

dodano: 10 października 2008

ja xD - opinia wątek zamknięty Świtne miejsce dla dzieci :) Polecam!
~ja xD
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry