Widok

Kiedy linia 2 wróci na pętlę Łostowice?

Od prawie 1,5 roku nie mamy bezpośredniego połączenia z Zaspą i Przymorzem. Do tego proszę o przywrócenie linii 188 Zaspa SKM - Brzeźno - Nowy Port
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 Nie wróci, nie ma takiej potrzeby, a linia 188 wiecznie pusta jeździła dobrze że ja zlikwidowali.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 12

J

Ja z Przymorza mam też tylko 12 do Oliwy i mam problem z dojazdem. A oczywiście trzy tramwaje w stronę Jelitkowo.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przecież 12

Jedzie co 10 minut w szczycie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

117 i 143

Też jadą do Oliwy. Ale zamiast w takcie co 15 minut to jadą 2 w odstępie 5 minut i potem 30 minut nic. To przecież logiczne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz taki fajny przystanek "Przemyska", możesz się na nim przesiąść.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

No cóż. Nie waż się tylko przesiadać na auto. Zbiorkomem jak widać jest o wiele lepiej się przemieszczać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz jeździć autem

Masz stać w korkach. Masz przesiąść się na zbiorkom. Masz nie dojeżdżać. Masz wrócić do auta. Masz zapłacić podatek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wróci.

W Gait brakuje "wozów" i motorniczych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZTM jest specem w takim ustawianiu linii aby sie przediadac wiele razy i rezygnowac z komunikacji zbiorowej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepszym hitem są tory z pętli Łostowice na pętlę Ujescisko bez połączenia tramwajowego. Na Morenę nigdy się w tym mieście normalnie nie dojedzie z pominięciem korków. A PKM wejdzie zamiast tramwaju planowanego 50 lat temu z prędkością tramwaju właśnie. Jak do Kartuz. 30 km/h.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przesiadki są nowoczesne, do tego fala i jesteś gość na miarę XXI wieku. A ty byś chciał się cofac do sredniowiecza i dojechac jednym pojazdem do celu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przywracamy na raporcie bo ladna prosba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem za przywróceniem linii 188 !!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry