Widok
Kiedy przyjdą podpalić dom, to się nie zdziw
Opinie do spektaklu: Kiedy przyjdą podpalić dom, to się nie zdziw .
Paweł DemirskiPremiera: 11 czerwca 2006, Malarnia Reżyseria: Romuald Wicza - PokojskiScenografia: Robert RumasKostiumy: Julia Joanna KornackaRuch sceniczny: Filip SzatarskiKierownik produkcji: Ewa SiwekWystępują:: Monika ChomickaJerzy GorzkoAnna KociarzMaciej KonopińskiRafał KronenbergerJacek LabijakMałgorzata OraczJarosław Tyrański Czas: 120 minut (bez przerw) Inspiracją do powstania ...
Przejdź do spektaklu.
Paweł DemirskiPremiera: 11 czerwca 2006, Malarnia Reżyseria: Romuald Wicza - PokojskiScenografia: Robert RumasKostiumy: Julia Joanna KornackaRuch sceniczny: Filip SzatarskiKierownik produkcji: Ewa SiwekWystępują:: Monika ChomickaJerzy GorzkoAnna KociarzMaciej KonopińskiRafał KronenbergerJacek LabijakMałgorzata OraczJarosław Tyrański Czas: 120 minut (bez przerw) Inspiracją do powstania ...
Przejdź do spektaklu.
byłam
byłam na przedstawieniu wczoraj, na nic nie liczyłam, niczego się nie spodziewałam. i się nie zawiodłam, do mnie teksty demirskiego przemawiają, bo w trakcie przedstawienia się myśli, a nie tylko ogląda. mówi do nas językiem, obrazami, które sa bliskie.
dlatego myslę, że warto wybrać się na przedstawienie.
dlatego myslę, że warto wybrać się na przedstawienie.
Świetny spektakl, ktos pokazuje wreszcie prawdziwy swiat pracowników i to w doskonałej formie artystycznej. Poniższe wpisy pochodzą chyba od elektoratu PO, który przestraszył się, że kawałek sztuki z rąk pracodawców przechwyciła wyzyskiwana klasa. Ciekawe czy po zmianie dyrektora teatr będzie miał równie ciekawe propozycje.