Widok

Kierowca motoru typu Harley Davidson

Pan, który jeździ po osiedlu masywnym stebrno czarnym motorem na full blast, ubrany w piękną skórę, przypominam- jest to strefa 30- prosimy o zwolnienie !!!! W innym wypadku osobiście zacznę Pana zatrzymywać i upominać o zasadach ruchu na naszym osiedlu! Prosimy o respektowanie ciszy i prędkości jaka tutaj obowiązuje!!! Bo jak narazie udaje się Panu być najbardziej znienawidzoną osobą na osiedlu! Azaliowa to nie jest pas startowy! Jeżeli ma Pan ochotę „pocisnąć” swoim Harley’em to zapraszam na obwodnice, która jest rzut beretem stad. Pozdrawiamy! Mieszkańcy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ten wiór z działek co motorynką jeżdził, a teraz szrotem starą Alfa Romeo srebrną. Pod oknem zajeżdża mi pod Żabkę na Storczykowej i przed 23 na full wrzucone prymitywne disco-polo i włączony silnik .Gość naćpany i nap...jeździ i czuje się jak młody Bóg i chyba wkręca sobie, że ma furę za konkretną kasę i jest celebrytą. Kiedyś do Banaszkowej czarnej do żabki zajeźdżał . Gość jest mega upierdliwy, ale warto się zainteresować, bo jak naćpany w kogoś wjedzie to będzie problem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zadzwoniłbym na policję skoro jest podejrzenie że naćpany i pijany.

Aa to fakt , gość ma chyba nierowno pod sufitem. Jeździ jak opętany, nieraz popijając w aucie. Czarna nic lepsza od niego. Ile razy bylo ja widac jak kierowala sie w strone dzialek i to jeszcze z małym dzieckiem. Patologia . Z takimi to do ziemi od razu. Najbardziej boje się o dzieci , bo nie jezdzi tak tylko tylko w nocy ale i w dzień.

A ta czarna też naćpana lub pijana?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak.gosc koło 40 nafukany i z piwem w ręku podjeżdża na pełnej...struclem srebrnym z disco polo na rozkładzie. Kiedyś kogoś rozjedzie element. Tak to z tą czarną tam na stukanie lazil chyba i blondynka co też kiedyś w zabce robiła też chyba z działek. Patola
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzwońcie na policję jak widzicie takie akcje!
Patologie trzeba zwalczać a nie szerzyć!

Popieram, ten Pan z motorem już od dawna gra mi na nerwach do tego jest arogantem...reszty negatywnych słów nie napiszę ale cisną mi się na usta.

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

do góry