Widok

Kierownica do XC

Tak się składa, że jestem zmuszony do zakupu nowej kierownicy. Jednak nie wgłębiając się w szczególy. Jaką kierownice polecacie do XC? Zależy mi aby była ona prosta, wytrzymała i w miare lekka oraz aby jej cena nie przekraczała 80-90zł. Prawde mówiąc zastanawiałem się nad Ritchey Comp, ITM Mantjs oraz BBB TopBar, podobała mi się jeszcze Tioga XC Concept ale ona jest już droższa. Co z nich byście polecili? Mogą być oczywiście też inne propozycje, chętnie wysłucham. Prosze o szybką odpowiedź bo musze kupić tą kierownice jak najszybciej, bo nie mam na czym jeździć, za odpowiedzi z góry dzięks.
pozdrawiam
Żywy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czolem,
z cala pewnoscia moge polecic kierownice ritcheya oraz ITM, do BBB jestem osobiscie uprzedzony, poniewaz kupilem kiedys sztyce tej firmy i wygiela sie (!) pa tygodniu jazdy... ale to mogl byc przypadek....

mam dojscie do tanich kierownic ITM - napisz do mnie na maila: vinegar at poczta.onet.pl
Kupiłem już Ritchey'a, szkoda że wcześniej nie napisałeś że masz doście do kier ITM'a, chętnie bym wtedy kupił. Teraz mam już Ritchey'a, więc druga kiera mi nie potrzebna. W każdym razie dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam
Żywy
no, ale Ritchey dobra firma, wiec nie bedziesz zalowal :)
pozdro.

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

do góry