Widok
Kilka ciążowych ciuszków tanio sprzedam - jeansy, kurtka, sweterki
Mam kilka ciuszków ciążowych, które już się nie przydadzą, a chętnie zasilę pieluszkowy budżet mojego synka :)
kurtka MamaLicous, roz.M, z czarnego flauszu na podszewce, z paskiem wiązanym pod biustem. ma dość spory zapas nawet na duży brzuszek. nosiłam ja sporadycznie, więc stan idealny. 100zł
spodnie H&M, roz.38. kupowałam jako nowe, są w super stanie. 40zł
sweterki, po 10zł każdy
W razie co mój mail to adarechota@wp.pl
kurtka MamaLicous, roz.M, z czarnego flauszu na podszewce, z paskiem wiązanym pod biustem. ma dość spory zapas nawet na duży brzuszek. nosiłam ja sporadycznie, więc stan idealny. 100zł
spodnie H&M, roz.38. kupowałam jako nowe, są w super stanie. 40zł
sweterki, po 10zł każdy
W razie co mój mail to adarechota@wp.pl
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Christopher Morley
czesac dziewczyny, podam Wam za kilka chwil wymiary. dopiero teraz mam szanse zerknąć na forum. w tej chwili mały na cycu, wiec jak sie królewicz naje to biorę się za mierzenie :)
zielony sweterek to takie 36/38.
na przymiarkę spodni zapraszam do mnie na Morene, w zasdadzie jestem cały czas dostepna, jedynie o 12 chodzimy na spacerki.
zielony sweterek to takie 36/38.
na przymiarkę spodni zapraszam do mnie na Morene, w zasdadzie jestem cały czas dostepna, jedynie o 12 chodzimy na spacerki.
Christopher Morley
Christopher Morley
jeszcze parę rzeczy się znalazło, więc wklejam:
koszula do porodu lub karmienia, nowa (tylko wyprana od nowości), roz.M , cena 10zł
bluzka ciążowa H&M, roz.M, czarna z takiego lejącego materiału, wiązana z tyłu i mega wygodna :) cena 20zl
staniki dla karmiącej mamy, biały i czarny, obydwa nowe, tylko wyprane, roz. 80B, cena 15zł szt.
koszula do porodu lub karmienia, nowa (tylko wyprana od nowości), roz.M , cena 10zł
bluzka ciążowa H&M, roz.M, czarna z takiego lejącego materiału, wiązana z tyłu i mega wygodna :) cena 20zl
staniki dla karmiącej mamy, biały i czarny, obydwa nowe, tylko wyprane, roz. 80B, cena 15zł szt.
Christopher Morley
Christopher Morley
jeszcze jedne spodnie dorzucam:
jeansy firmy MamaLicious, lekko rozciągliwe, granatowe z kancikiem, roz. M (myślę, że będą pasować też na roz.L, bo się rozciągają), cena 40zł
plamka widoczna zdjęciu to wada mojego aparatu, spodnie są w super stanie :)
jeansy firmy MamaLicious, lekko rozciągliwe, granatowe z kancikiem, roz. M (myślę, że będą pasować też na roz.L, bo się rozciągają), cena 40zł
plamka widoczna zdjęciu to wada mojego aparatu, spodnie są w super stanie :)
Christopher Morley
Christopher Morley