Widok
Kilka pytań
Witam,
Mam ochote wystartowac pieszo, zobaczymy ale jak ktos obeznany moze mi cos podpowiedziec.
- ile osob srednio bierze udzial w pieszym harpaganie?
- ile osob srednio dociera na mete?
- czy teren bywa trudny do orientacji? (np. mało widoczne sciezki w lesie )
- czy jest gdzie zostawic spiwor , i caly bajzel bez strachu ze ktos sobie go przywlaszczy :)
- czy jak sie gdzies padnie to jest w miare latwy dostep do cywilizacji (szosa ) czy tak czy siak trzeba isc do konca?
Wiem ze pytania są laicke i glupawe, ale moze ktos ma ochote odpowiedziec.
pozdrawiam
Mam ochote wystartowac pieszo, zobaczymy ale jak ktos obeznany moze mi cos podpowiedziec.
- ile osob srednio bierze udzial w pieszym harpaganie?
- ile osob srednio dociera na mete?
- czy teren bywa trudny do orientacji? (np. mało widoczne sciezki w lesie )
- czy jest gdzie zostawic spiwor , i caly bajzel bez strachu ze ktos sobie go przywlaszczy :)
- czy jak sie gdzies padnie to jest w miare latwy dostep do cywilizacji (szosa ) czy tak czy siak trzeba isc do konca?
Wiem ze pytania są laicke i glupawe, ale moze ktos ma ochote odpowiedziec.
pozdrawiam
odpowiem co mogę "z głowy"
> - ile osob srednio bierze udzial w pieszym harpaganie?
400-500
> - ile osob srednio dociera na mete?
zalezy co rozumiesz przez "dociera". Jeżeli myślisz o osobach które robią "setkę" to jest to kilkanascie-dziesiąt osób. Część rezygnuje po 50. (po pierwszej pętli która ląduje w bazie)
> - czy teren bywa trudny do orientacji? (np. mało widoczne
> sciezki w lesie )
jaką drogę wybierzesz zalezy od Ciebie.
> - czy jest gdzie zostawic spiwor , i caly bajzel bez strachu ze
> ktos sobie go przywlaszczy :)
jest szatnia
> - czy jak sie gdzies padnie to jest w miare latwy dostep do
> cywilizacji (szosa ) czy tak czy siak trzeba isc do konca?
w kazdym momencie mozesz zadzwonic do Organizatora i powiedziec ze masz dosc i sie wycofujesz. Wtedy jednakze nie zostaniesz sklasyfikowany (taki co nie ukonczyl). Aby zostac sklasyfikowanym musisz zaliczyc choc 1 punkt i sie pojawic na mecie (oczywiscie z kartą startową).
> Wiem ze pytania są laicke i glupawe, ale moze ktos ma ochote
> odpowiedziec.
mam nadzieję że pomogłem.
> - ile osob srednio bierze udzial w pieszym harpaganie?
400-500
> - ile osob srednio dociera na mete?
zalezy co rozumiesz przez "dociera". Jeżeli myślisz o osobach które robią "setkę" to jest to kilkanascie-dziesiąt osób. Część rezygnuje po 50. (po pierwszej pętli która ląduje w bazie)
> - czy teren bywa trudny do orientacji? (np. mało widoczne
> sciezki w lesie )
jaką drogę wybierzesz zalezy od Ciebie.
> - czy jest gdzie zostawic spiwor , i caly bajzel bez strachu ze
> ktos sobie go przywlaszczy :)
jest szatnia
> - czy jak sie gdzies padnie to jest w miare latwy dostep do
> cywilizacji (szosa ) czy tak czy siak trzeba isc do konca?
w kazdym momencie mozesz zadzwonic do Organizatora i powiedziec ze masz dosc i sie wycofujesz. Wtedy jednakze nie zostaniesz sklasyfikowany (taki co nie ukonczyl). Aby zostac sklasyfikowanym musisz zaliczyc choc 1 punkt i sie pojawic na mecie (oczywiscie z kartą startową).
> Wiem ze pytania są laicke i glupawe, ale moze ktos ma ochote
> odpowiedziec.
mam nadzieję że pomogłem.
Zapraszam na stronę http://andrzejsochon.webpark.pl do działu "turystyka". Znajdziesz tam i relacje (nie tylko moje) z pieszych Harpaganów i tabelę wyników, w której jest dokładna liczba uczestników TP na starcie i na mecie oraz najlepsze czasy (od H-22 w Kwidzynie włącznie). Do zobaczenia na trasie.