Widok
Kilka rzeczy...
1. selekcjoner, faktycznie bylo to juz jakis czas temu i moze juz go nie ma, ale taki pan na ktorego wystarczy dmuchnac i powinien sie zlamac w pol, zdecydowanie nie nadaje sie do tej pracy. Razem w grupie bylo nas 6 osob(3 pary), pan stwierdzil ze jeden z nas nie wejdzie bo dress code nie pasuje. Nie wdajac sie w szczegoly... bo nie widze sensu, ten osobnik przez 10 lat zycia nie pozwoli sobie jeszcze na taki dress code... :/ no ale on tu ma zdanie ;)
2. Ceny.. Halo, Halo, moze i na biednego nie trafilo, ale zaplacilem dla drinka dla kobiety 70zł, jeszcze raz 70zł... zachowalem paragon, bo nie moglem uwierzyc... Wiecie gdzie ja pilem drinki za 70zl ???!!
2. Ceny.. Halo, Halo, moze i na biednego nie trafilo, ale zaplacilem dla drinka dla kobiety 70zł, jeszcze raz 70zł... zachowalem paragon, bo nie moglem uwierzyc... Wiecie gdzie ja pilem drinki za 70zl ???!!
Moja ocena
Unique Club Sopot
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6
ad1. Obsługa jest świetna! jeśli ktoś w stroju sportowym, nie zdąrzył się przebrać najwidoczniej po treningu, chce wejść do klubu na poziomie, no to jasne,że zbulwersuje się przy wejściu, bo selekcjoner jest od tego ,aby takim osobnikom odmówić wstępu. Taka jego rola.
ad2. nie wiem co akurat zamówiłeś dla swojej kobiety, ja też piję tam dobre drinki, ale skoro cena Ci nie odpowiadała, to po co drugie zamówienie tego samego?
Nikogo nie interesuje, gdzie piłeś drinki za 70pln, ale może warto tam wrócić, skoro wpuszczają tam w dresie ;)
pozdrawiam
ad2. nie wiem co akurat zamówiłeś dla swojej kobiety, ja też piję tam dobre drinki, ale skoro cena Ci nie odpowiadała, to po co drugie zamówienie tego samego?
Nikogo nie interesuje, gdzie piłeś drinki za 70pln, ale może warto tam wrócić, skoro wpuszczają tam w dresie ;)
pozdrawiam
no chyba jednak nie zrozumialas ani jednego mojego slowa...
selekcjoner nie wpuscil do knajpy kogos kogo powininen - tak, jestem w stanie to ocenic.
Totalna masakra, czlowiek ok 30 lat, ubrany w sposob prawidlowy. Czlowiek z kapusta, a ewidentnie taki jest target tego klubu. Ich strata nie moja.
A zamowilem slodkiego drinka, i to nie chodzi o to ze wydalem 70zl bo to jest do przezycia, ale jest to wkurzajace... pozostaje niesmak, dlatego ja wiecej tam nie pojde, i bede odradzal...
Dodatkowo widac ze masz ztym miejscem cos wspolnego, bo reagujesz emocjonalnie, odwracajac kota ogonem slowami na sam koniec wypowiedzi o tym dresie...
selekcjoner nie wpuscil do knajpy kogos kogo powininen - tak, jestem w stanie to ocenic.
Totalna masakra, czlowiek ok 30 lat, ubrany w sposob prawidlowy. Czlowiek z kapusta, a ewidentnie taki jest target tego klubu. Ich strata nie moja.
A zamowilem slodkiego drinka, i to nie chodzi o to ze wydalem 70zl bo to jest do przezycia, ale jest to wkurzajace... pozostaje niesmak, dlatego ja wiecej tam nie pojde, i bede odradzal...
Dodatkowo widac ze masz ztym miejscem cos wspolnego, bo reagujesz emocjonalnie, odwracajac kota ogonem slowami na sam koniec wypowiedzi o tym dresie...
no mozliwe, ja tam skomentowalem mlodego, chudego, gejowatego w okularkach new age (z tego co pameitam) faktycznie kiedys bylem tam i trafilem na faceta starszego juz w moim wieku, ktory zaprosil do srodka i pokazal ile ludzi jest, bylo bardzo fajnie, wiec nie chcialbym aby moja opinia skrzywdzila tego wlasnie faceta. Pisalem o kolesiu takim metroseksualnym, trampki i marynarka z podwinietymi rekawami :/