Widok

Kizomba - gdzie kursy w Gdańsku?

Hobby Temat dostępny też na forum:
Witam,
Pytanie jak w tytule czy ktos się orientuje gdzie prowadzone sa zajęcia z kizomby?najlepiej w Gdańsku? w necie nic nie mogę znaleźć :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salsa Elbląg mają zajecia w GOKF Gdańsk-Oliwa, znajdziesz info na fb SALSA ELBLĄG

Polecam
W poniedziałki na 20:30 są zajęcia. Obecnie są na etapie P2, czyli około 10 zajęć. Jeśli szukasz partnera do tańca, to pisz ;)
Korzystając z tematu.....Jaką polecacie szkołę tańca (z Multisportem) w trójmieście.
Oraz jakich instruktorów.
Głównie chodzi mi o sensuala, czyli Kizombę i bachatę.
Za salsą cubaną też sie bedę rozglądał.
Z góry dzięki.
Od 30.09 zaczyna sie kurs w salsa Club na Żabiance
Cześć, proponuję sprawdzić kursy on-line, których w obecnej sytuacji jest bardzo dużo w internecie :) Fajna opcja do upewnienia się czy dany styl nam się podoba. Polecam skorzystać z tej strony: https://have2dance.com/pl/
Jest tam spis wielu kursów, które są aktualnie oferowane m.in. z kizomby, bachaty i salsy :))

Inne tematy z forum Nauka

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

do góry