Polecam siłownię. Osoby na recepcji są zawsze sympatyczne i uśmiechnięte. Jednak na największe słowa uznania zasługuje trener Maks Bączkowski. Jest to zdecydowanie najlepszy trener personalny, z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym, żeby już od pierwszego treningu ktoś podchodził z takim zaangażowaniem. Być może też dlatego w przeszłości moje przygody z siłownią nie trwały długo. Myślę, że jest w tym duża zasługa Maksa, że z osoby, która miała duże obawy przed podnoszeniem ciężarów i większość życia zdecydowanie omijała aktywność fizyczną, już w parę miesięcy naprawdę to polubiłam i obecnie nie wyobrażam sobie już bez tego funkcjonować. Maks bardzo dba o prawidłową technikę wykonywanych ćwiczeń, zwraca uwagę na wszelkie detale przy każdym powtórzeniu i przedstawia szerszy kontekst wykonywanych ćwiczeń. Widać, że zna się na tym, co robi i bez żadnej przesady można stwierdzić, że jest w tym po prostu świetny. Dodatkowo Maks zaraża swoją pasją, wprowadza bardzo miłą atmosferę na treningu, dzięki czemu już nawet osoba początkująca może poczuć się swobodnie na siłowni. Dlatego treningi z Maksem to czysta przyjemność. Polecam!