Widok

Kleszcze i Bolerioza :/

Rowery Orłowo Temat dostępny też na forum:
Ostanio bedac w lesie kleszcz sie do mnie przyczepil (pod kolanem) - oczywiscie usunelam go, jednak po uplywie okolo miesiaca ciagle mam tam czerwony odczyn :/ wiec moje pytanie jest nastepujace - Gdzie w 3miescie moge sobie zrobic badania wykrywajace Bolerioze, itd?
gdzie warto isc? oczywiscie ja wiem, ze trzeba zaplacic..interesuje mnie tylko by szybko i dobrze wykonali swoja robote. a niestety z tym jest ciezko :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry
Od 4 dni jestem leczona na borelozę i w czasie wolnym wpadłam na pomysl czy z PZU należy się jakieś oszkodowanie poneważ leczenie jest bardzo drogie i nie wiadomo czy człowiek sie tej choroby pozbę dzie. Znalazlam Pani zapytanie i osmielam się spytać czy otrzymala Pani jakąś radę. Znalazlam gdzieś wpis że ktoś otrzymał ~7% uszczerbku na zdrowiu. Zawsze jest to coś. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Życzę zdrowych i spokojnych Swiąt oraz szczęśliwego nowego roku

mój e-mail: grazyna-siwek@wp.pl
Faktycznie za uszczerbek na zdrowiu dostaje się odszkodowanie.
Proponuje jednak skupić się na pozytywnym myśleniu to bardzo pomaga i nie planować uszczerbku na zdrowiu.
Powikłania zdarzają się ale na szczęście nie są częste bo rechabilitacja jest długa i odszkodowanie się "nie opłaca"