Widok
Klient
Krótko na temat. Potrzebowałem, dostałem spłaciłem - wszystko jak należy i bez problemów. Polecam
Moja ocena
Daiglob Finance
kategoria: Kredyty i pożyczki
obsługa: 6
oferta: 6
pomoc merytoryczna: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
DaiGlob Finance- polecam
Mam u nich pożyczkę, drugą już, splacam i jest ok.Koszty sa smiesznie niskie. Obsluguje mnie pan Adam Kujawski. Przesympatyczny, miły i bardzo kompetentny czlowiek. Podstawowym problemem osób, które źle się wypowiadają na temat tej, jak i innych firm pożyczkowych, jest to, że nie spłacają zaciagniętych zobowiązań. A potem pojawiają się opinie na forum, że windykacja, że przychodzą i zabierają sprzęty.
Przed zaciąnięciem pożyczki dostaje sie umowe do przeczytania, gdzie wszystko jest zawarte. Jesli sie nie placi i unika kontaktu z firma, nie nalezy sie dziwic, ze konsekwencjami jest wizyta windykatora w domu. A jesli kogos nie stac na pozyczke, to jej po prostu nie nalezy brac i problem z glowy.
Przed zaciąnięciem pożyczki dostaje sie umowe do przeczytania, gdzie wszystko jest zawarte. Jesli sie nie placi i unika kontaktu z firma, nie nalezy sie dziwic, ze konsekwencjami jest wizyta windykatora w domu. A jesli kogos nie stac na pozyczke, to jej po prostu nie nalezy brac i problem z glowy.
Dodam jeszcze, ze nie jestem w zaden sposob zwiazana z ta firma i nie mam zadnego interesu w tym, by dobrze pisac na jej temat. Jestem po prostu zadowolona klientka i to wszystko. Jestem zadowolona z obslugi, z kompetencji pracownika oraz z samej pozyczki I razi mnie to, ze ktos, kto nie placi, potem zle sie wypowiada na ich temat .