Widok

Klimakterium ...i już

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klimakterium... i już

Opinie do spektaklu: Klimakterium... i już.
Klimkterium i... już (coś między kabaretem, musicalem a farsą) Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to czas dla kobiety trudny, co ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

super!!!!!!!

GORĄCO POLECAM!Byłam wraz z mężem na spektaklu w Koninie 24.03;obydwoje bawilismy się wyśmienicie.Nie sądzę,aby cena za bilety była wygórowana,artystki wspaniałe,zabawa przednia.Wybieram się teraz z przyjaciółkami na przedstawienie w kwietniu do Capitolu(ciekawa jestem gry innych aktorek).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację i nie masz. Masz w tym,że ceny na widowiska kulturalne w Polsce są bajońskie i to jest fakt,większość ludzi na to

o to chyba chodzi,żeby społeczeństwo się uwsteczniło i zaanafalbetyzowało.TV zawsze tanie więc dotępne dla każdego, a kto ogląda, ten przeminia się w intelektualnego pancernika... Natomiast niemasz racji co do frekwencji,chodziłam na drogie sztuki (Skrzypek na Dachu w Muzycznym bilety 150 zł, czy w Operze Mens Only nie pamietam ile),ceny kosmiczne a ala pełniusieńka. W społęczeństwie jest przepaść materialna,albo niektórzy jak by wolą iść rzadziej ale iść i wydać te krocie. Smutne

No i jak tu nie wierzyć, że robione jest wszystko, by młodziez wyrosła nam na tępych obywateli łatwych do rządzenia nimi.

Przecież to aż bije w oczy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to kup za 60zł! Nikt Ci nie każe siedzieć w pierwszym rzędzie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

swietne

Naprawdę świetny tekst i bardzo dobrze zagrany. zabierajcie kobiety mamy i babcie na czystą rozrywkę i ożywczy śmiech. Polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z klimakterium robi się potwora

a tymczasem wiele kobiet przechodzi ten czas bez trudu, wystarczy trochę

wysiłku fizycznego, lekka dieta i optymizm

i naprawdę nie ma szału
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

bommmmmmmmmmmmmboooooooooooooooooooonierko

idż się przegalopuj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Filharmonii

Dlaczego miasto dotuje instytucję która nie wykonuje swojej misji.a dotacja jest duża!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ceny dla Celebrytow

Mimo najszczerszych chęci wyjścia z domu i zobaczenia czegoś wartościowego to ceny spektakli i innych kulturalnych imprez przekraczają dopuszczalny budżet większości kobiet .Skazane jesteśmy na beznadziejna telewizję lub śmieciowe ,tandetne formy spędzania wolnego czasu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

no cóż

dla biedoty z plebsu to nie jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

ojej

pssstt...nazwałaś skrótem swojego imienia tytuł wypowiedzi...gratuluję inteligencji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

jeszcze młoda, nie tylko dusza

Pani chyba nie zrozumiała, że to nie opowieść na faktach, tylko - przedstawienie, spektakl, który za pomocą groteski i przerysowania ma pokazać temat, skłonić do zdystansowania się do zmian zachodzących w ciele człowieka gdy to się starzeje podczas gdy dusza - niezmiennie młoda :)

Nudne kobiety

Nudne kobiety

REWELACJA

Byłam na spektaklu 2 razy w Gdyni.Gratulacje.

Wszystkie AKTORKI są SUPER! Cała dwunastka! A nie tylko te cztery !

Tak, na gdańskiej prowincji ciulu!

Rewelacja!!!

Wlamanie wczoraj grano "Klimakterium" w Hamburgu. Nie pamiętam kiedy sie tak usmialam. Obsada była troszkę inna niż ta, która ma być w Gdyni ale to zapewne nic nie zmienia. Pamelka, w role której wciela sie Pani Ela, to dla mnie w tej sztuce nr 1!!!!
Gorąco polecam wszystkim paniom i ich mężom. Ja przynajmniej wiem co mnie czeka :))))
Właśnie weszłam na ta stronę by kupić dla mamy bilet.

Polecam wszystkim!

Spektakl fantastyczny!!! Ja miałam szczęście oglądać na scenie aktorki: Sienkiewicz, Jodłowską, Zielińską, Szykulską (dobrych kilka lat temu w Teatrze Muzycznym w Gdyni). Śmiali się do łez wszyscy - kobiety i mężczyźni, starsi i młodsi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

gena

byłam na Klimaktrerium w zeszłym roku. I...jak dla mnie- muszę poczekać, zestarzeć się....Ja nie uśmiałam się. A poczucie humoru mam niezłe. Po prostu jestem za młoda. To chyba dla Pań 49+ Dodam, że byłam z mamą czyli 2 pokolenia (35 i 65)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klimakterium... i już

Opinie do spektaklu: Klimakterium... i już.
Klimkterium i... już (coś między kabaretem, musicalem a farsą) Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to czas dla kobiety trudny, co ...
Przejdź do spektaklu.
do góry