Widok

Klinika chirurgii jednego dnia

W klinice miłam przeprowadzony zabieg konizacji szyjki macicy. Jestem pod ogromnym wrażeniem wysokiego poziomu świadczonych tam usług. Bardzo profesjonalna opieka ze strony lekarza, przesympatycznych pielęgniarek i personelu bloku operacyjnego. Bardzo dziękuję !!!
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona,że trafiłam na tak dobry szpital jednego dnia. Miałam operację artroskopii kolana. Operował znakomity dr Paweł Król, który bardzo był sympatyczny, serdeczny dla pacjenta a obsługa pielęgniarska znakomita. Cała przychodnia- szpital jednego dnia jest super. Jeśli mnie coś spotka podobnego to tylko tu na Dąbrowę
chciałabym się dostać. Wg mnie może miałam takie szczęście z rejestracją,wizytą u lekarza, kontroli lekarskiej czy zdjęcia szwów nie mam żadnych uwag. Nawet zabiegi rehabilitacyjne są tu na miejscu.

Polecam już wszystkim moim znajomym ten szpital jednego dnia , bo mało kto z Gdyni wie o tej dobrej placówce medycznej. Żeby tak było w innych szpitalach czy przychodniach. Najwyższe słowa uznania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry