Widok

Klitschko

Klitschko Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Klitschko.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adamek jest fenomenem....

Ja poczekam na film: Adamek- Fenomen boksu... Troszkę nie wyczuli momentu na tą premierę... Za dwa dnia walka Adamarzdek vs Klitschko. Każdy Polak zrobił by wszystko by w chodź najmniejszym stopniu pomóc NASZEMU mistrzowi. Nie lubię Klitschków i zapewniam was, że nawet za damo tego nie oglądnę. Trzymam kciuki za NASZEGO górala !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
Dobrze powiedziane, też trzymam kciuki za naszym - co w zasadzie powinno wydawać się naturalne.. Nie wiem skąd dostajesz te minusy, przecież nie jesteśmy na jakimś niemiecko-ukraińskim portalu... Chociaż kto wie..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

KLICHKO ZNOKALTUJE ADAMKE CHYBA ZE TEN WLONCZY WSTECZNY BIEG I JUZ NIE BEDZIE CHCIIAL WYGRAC

WSZYSTKI FANOW ADAMKA CZEKA ZAWOD Z TEGO POWODU ZE ADMEK JEST SWIETNYM BOKSEREM ALE NIE NA KLICZKE,PAMIETAM JAK WSZYSCY ZACHWYCALI SIE ZE GOLOTA POKONA LENOXA I A JUZ WIEDZIALEM ZE GOLOTA ZOSTANIE ZNOKALTOWANY TAK CZY INACZEJ MOJE ZDANIE JEST ZE NIE WYGRA
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

O ile można różnie mówić o boksie w ich wykonaniu (w sensie atrakcyjności dla widza), to nie sposób odmówić im przedsiębiorczości. Jak dla mnie jedyny ich "fenomen" polega na tym, że akurat bracia sięgnęłi po tytuły. Gdyby nie byli spokrewnieni, nikt by o nich aż tyle nie mówił. Czy naprawdę zaliczają się do legend boksu, o których warto kręcić i oglądać filmy? No nie wiem. Fakt, że ktoś pewnie pójdzie na film przed/po walce z Adamkiem, więc wyczucie czasu z tą premierą mają niezłe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Filmy

Jak wytresować smoka (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jak wytresować smoka . Przeczytaj o filmie.

The Last Showgirl (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: The Last Showgirl . Przeczytaj o filmie.

21.37 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 21.37 . Przeczytaj o filmie.

do góry