Widok

Kloszardzi na Klonowej

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
siedzą na murku pod schodami albo w okolicy schodów niedaleko "Cristal". Biorą ludzi na litość pieniądze albo udają że nie chcą pieniędzy ale ma rzekomo trzy bułki w plecaku żeby mu coś kupić. Pozory żeby sprawdzić czy ktoś faktycznie przy sobie pieniądze ma, jeszcze trochę i zaczną napadać ludzi. Jak do tego podejść, gdzie straż miejska, policja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Art. 58. § 1. Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany."

Czy spełniają, któryś z tych dwóch warunków? Nie wiem.
Dla mnie to walka z wiatrakami. Póki ludzie będą dawać, żebracy będą żebrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Jak do tego podejść, gdzie straż miejska, policja?"

A zawiadomiłeś SM albo Policję?
Pewnie nie. A jak nie to czego teraz stękasz.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powiadomiłem, a 986 zajęty był cały czas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak był zajęty to w jaki sposób powiadomiłeś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powiadomiłem policję, straż miała cały czas zajęte. skoro ktoś nie ma środków do egzystencji to czemu państwo nie pomaga takim ludziom, wyjść z nałogu lub dać godne warunki temu, który chce dać sobie pomóc. Bezdomnośc z alkoholizmu a biedy to nie to samo, ten co śmierdzi z reguły lubi wypić.
Z reguły przez rozpuste ludzie płacą wysoką cenę. Biednego nie stać na alkohol. Są przypadki że dzieci chodzą głodne a rodzice mają na alkohol.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

do góry