Widok

Klub ok

Klub spoko, fajna muza i mega pozytywnie nastawiona obsługa baru, co innego mozna powiedzieć o ochronie... Jeden koleś z ochrony tak się spieszył aby oblukać tapeciare, że szedł przez przejście jak taran co Mi jak i Mojej dziewczynie bardzo mało się spodobało. Mała sala to dramat! Weszliśmy poruszać sie w rytmie czarnej muzy a ledwo co oddychaliśmy przez dym papierosów! Pozatym BRAK SELEKCJI!! Gdyby nie te trzy mankamenty pewnie byli byśmy stałymi bywalcami.
pozdrawiam
Moja ocena
FACE Club Gdynia kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 4

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 4

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
co do selekcji to prosze sie zastanowic co pan/i pisze...... jest selekcja i pewne zasady obowiazujace w clubie...... jezeli chodzi glownie o wiek to wiele osob widzacych niskie osoby twierdzi ze sa nie letnie. I tu wielki blad..... przykladam duza uwage do tych spraw a osoby nie pelnoletnie nie sa do naszego clubu wpuszczane..... co do atmosfery na malej sali bedziemy interweniowac aby nasi klienci byli zadowoleni i dołożymy staran aby byla lepsza wentylacja....... Ciesze sie ze podoba sie muzyka i atmoswera w clubie...... jezeli ktos z Panstwa ma jakies zastrzeżenia co do pracy personelu czy uwagi odnosnie warunkow czy tez jakies pytania to zapraszam zawsze jestem na miejscu i moge udzielic wyczerpujacych odpowiedzi ................pozdrawiam i zapraszam na najlepsze imprezy i koncerty w 3miescie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry