Widok
polecam
Moim zdaniem najbardziej udana z aktualnych nowości. Bardzo sprawnie zrealizowany film, który mimo braku wybuchów i efektów specjalnych jest w stanie zainteresować widza i trzymać w skupieniu.
Podoba mi się także pomysł na fabułę i samo zakończenie. Widz może zadumać się nad bogaceniem się za wszelką cenę, etyce eksperymentów medycznych, lub godnym umieraniem. Wszystkie te tematy ujęto, choć niekonwencjonalnie, w tym filmie.
Bodaj najgrubszą wpadką filmu jest głupia receptura na zażywane przez bohatera pigułki.
Podoba mi się także pomysł na fabułę i samo zakończenie. Widz może zadumać się nad bogaceniem się za wszelką cenę, etyce eksperymentów medycznych, lub godnym umieraniem. Wszystkie te tematy ujęto, choć niekonwencjonalnie, w tym filmie.
Bodaj najgrubszą wpadką filmu jest głupia receptura na zażywane przez bohatera pigułki.
Świetny!
Nie wiem, czemu niektórzy mówią, że nie jest za dobry. Jak dla mnie genialny! Z początku może wydawać się nudny, ale potem akcja się rozkręca i to bardzo dobrze. Mi osobiście podoba się ten film. Wczoraj byłam na nim w kinie i jestem zadowolona. Lubię takie filmy. Nie dość, że jest fantastyczny, to do tego z morałem, bo nieźle poucza. "Docenisz, kiedy stracisz". Wzruszyłam się pod koniec filmu, ale nie będę wam spojlerować. POLECAM !!!