Widok

Klucz do wieczności

Klucz do wieczności Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Klucz do wieczności.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Moim zdaniem najbardziej udana z aktualnych nowości. Bardzo sprawnie zrealizowany film, który mimo braku wybuchów i efektów specjalnych jest w stanie zainteresować widza i trzymać w skupieniu.
Podoba mi się także pomysł na fabułę i samo zakończenie. Widz może zadumać się nad bogaceniem się za wszelką cenę, etyce eksperymentów medycznych, lub godnym umieraniem. Wszystkie te tematy ujęto, choć niekonwencjonalnie, w tym filmie.
Bodaj najgrubszą wpadką filmu jest głupia receptura na zażywane przez bohatera pigułki.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam! Bardzo dobre S-F opierające się głównie na ciekawej fabule niż efektach specialnych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieśmiertelność, marzenie najbogatszych tego świata, niestety nie osiągalne.

Przyjdzie im umrzeć, a na ich ponowne narodziny już czeka jakaś biedna chińska rodzina i czeka już na nich praca w fabryce za miskę ryżu. Taka możliwość poznania kapitalizmu z każdej strony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

zaduma

Film bardzo dobry daje do myślenia polecam !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry

Naprawdę ciekawy, wciągający, jeden z lepszych, jakie ostatnio widziałam, warto.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Średniak

Meh, średniak. Liczyłem na coś lepszego. Ale gniot to też nie jest... Takie 5/10.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetny!

Nie wiem, czemu niektórzy mówią, że nie jest za dobry. Jak dla mnie genialny! Z początku może wydawać się nudny, ale potem akcja się rozkręca i to bardzo dobrze. Mi osobiście podoba się ten film. Wczoraj byłam na nim w kinie i jestem zadowolona. Lubię takie filmy. Nie dość, że jest fantastyczny, to do tego z morałem, bo nieźle poucza. "Docenisz, kiedy stracisz". Wzruszyłam się pod koniec filmu, ale nie będę wam spojlerować. POLECAM !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

może być

Poszłam na film, bo przeczytałam, że to film z morałem, "można się zadumać". W efekcie to film szybkich samochodów i strzelaniny. Pseudo akcja dorobiona do głównego tematu filmu, tzn - pogoń - ucieczka. Mój znajomy, z kolei dodał, świetny film dotyczący transplantologii.

Rewelacja

w kinach prawie filmu nie ma, ale kapitalny film, niech żałuje ten kto nie widział. zaskakujący i dający do myślenia o życiu i o tym co po nas zostanie. nie zastanawiać się tylko go oglądnąć

polecam

Polecam! Bardzo dobry film, ciekawa fabuła i dobra obsada.
Zakończenie nietypowe dzięki temu film był bardziej interesujący i nie do przewidzenia.
Oby więcej takich filmów powstało, a nie tak jak teraz 1/10 jest dobry, a reszta no cóż... bez rewelacji.
Warto!

Inne tematy z forum Filmy

Towarzysz (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Towarzysz . Przeczytaj o filmie.

Przypływ wiary (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Przypływ wiary . Przeczytaj o filmie.

Jesteśmy Żugajkami (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jesteśmy Żugajkami . Przeczytaj o filmie.

do góry