Widok

Knajpka Smacznego

Dopiero zaczęłam korzystać wraz z rodziną z knajpki Smacznego w Baninie i muszę przyznać, że jedzonko super. Na razie jadłam makaron carbonara, pene z kurczakiem, koktajle i deser z serkiem maskrapone i było przepyszne. Przy tym fajny, prosty wystrój,no i spokój, który cenię przy jedzeniu. A co najważniejsze nie wychodzę stamtąd w oparach oleju i frytek...jak z innej banińskiej knajpy. Brawo dla kucharza! Na pewno będziemy stale smakować Wasze jedzonko!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18

drogo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam Roda restauracja w Tokarach Przodkowo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak z jednego adresu ponieważ znam smacznego , jadłam nie raz nie dwa i nigdy mi nie smakowało, jeździłam tam kilka razy na początku kiedy sie otworzyło ale skoro nie szło ku dobremu jedzenie ( bynajmniej dla mnie) przestałam odwiedzać . Naczytałam sie na forum o burgerach i postanowiłam odwiedzić i znów mi nie smakowało , czy jest tu cos skomplikowanego p.Rychert ? Raczej nie , proste jak 2+2 . Nie jestem konkurencja , ba z gotowaniem tez nie mam nic wspólnego , jestem zwykłym jadaczem chleba który lubi dobre jedzenie oraz adekwatne do ceny , bo za ta kasę ( nie twierdze ze wielka ale ) można zjeść na świeżo zrobione a nie z lampy . Także Sherlock Holmes wyluzuj bo to zupełnie normalny post bez drugiego dna .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw to się naucz pisać po polsku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziwi mnie tylko jedno, że ktoś z jednego adresu najpierw pisze mu nie smakuje, później odowiaduje sam sobie ze potwierdza że jest paskudne. Na końcu pisze ze poczytałem o Burgerach i poszedł je sprawdzić. Czy naprawę nie można normalnie w baninie żyć? Tak mnie ciekawi czy to miejsce zmienia czy ten ktoś tak dla sportu? Jaki jest cel w tym? A może tak z nazwiska kto by się podpisał?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tez poczytałam tu zachwyt burgerów i się wybrałam z mężem . Burger w smacznego to pomyłka . Paskudne . Tez uważam ze gdyby nastawili się na bar mleczny typu kmar syrenka zulawski to więcej by zyskali klientów i dofinansowanie do posiłku by mieli bo przecież tak działają bary ml są tanie bo państwo dopłaca .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przy burgerach w ekspresji to nawet te do mikrofali w Biedronce się wydają dobre :) Ale jak ktoś jadł np. z takich miejsc jak Carmnik czy Original Burger, no to wie, jak może burger smakować i to jest nie przepaść, a rów mariański.

Bo moim zdaniem powinni iść bardziej w bar mleczny -pierogi, leniwe, naleśniki, ze 2 mięsne dania - i w cenach jak w barach mlecznych np. Kmar czy inne.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomysł baru z podgrzewaczami gdzie można tanio i szybko zjeść jest trafiony w dziesiątkę .
Smacznego miało dobry pomysł ale wykonanie słabe , jak dla mnie bardzo drogo .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jadłam burgerów ani tu, ani tu, aby móc porównać, ale jedzenie "obiadowe" jest o niebo lepsze w Cegielni. I nie z podgrzewacza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

poczytałam w necie a mieszkam w Baninie od dwóch miesięcy i byłam na tych burgerach - obrzydliwe jak dla mnie, mięso stare reszta tez do bani nie polecam była raz pierwszy i ostatni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Burgery są w Miszewie w Małej Cegielni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

w Mulku właściciel Cię podgląda na monitoringu w swoim biurze:))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie w okolicy są jeszcze burgery? Bo chyba są najlepsze, bo jedyne w okolicy ;)

Popieram. Byłem w smacznego 2 razy właśnie na burgerach które są bardzo dobre, na pewno najlepsze w okolicy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wręcz przeciwnie Burger jest zarąbisty. Nigdzie w okolicy nie macie go dobrego, ale oczywiście tu chodzi o gust. Jednemu smakuje w baninie dla drugiego najlepszy jest mc.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Burgery są niejadalne w tej restauracji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

No, ale zamiast 'marketingu szemranego' typu "przez przypadek zaszedłem do baru i to zmieniło moje życie' można napisać. Zapraszamy otworzyliśmy, mamy nadzieję że Państwu sie spodoba...

Normalni ludzie jak chwalą znajomym to mówią "bylem w szameksie i był spoko barszcz" a nie dostają orgazmów jakie to szczęście ze tam trafili :)

więcej subtelności
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie obsmarować tylo ceny z d.y za przeproszeniem. Zwykła zupa 12 zł w barze
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten post przypomina mi inny o tym samym tytule. Czy w baninie nie można normalnie konkurowac? Trzeba zawsze obsmarować a może kogos przekonam zeby nie poszedł.
PS mi smakuje w smacznego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry