Widok
> szkoda cennego czasu
No właśnie! Jesteśmy w wieku (Tomek nawet bardziej;]) kiedy za dużo go nie pozostało i szkoda go marnować na podchody.
W naszym wieku od razu trzeba proponować kawę, a potem dziki seks. I pić tę kawę już oczywiście mocno przestygniętą :D
> skupiam się na analizie rynku mieszkaniowego
No chłopie.. tutaj może leżeć prawdziwa przyczyna rejterady Brzyduli. Jak nie masz lokalu na.. kawę... to co Jej po takim facecie? ;]
A pół roku temu było już za zimno na plener :D
No właśnie! Jesteśmy w wieku (Tomek nawet bardziej;]) kiedy za dużo go nie pozostało i szkoda go marnować na podchody.
W naszym wieku od razu trzeba proponować kawę, a potem dziki seks. I pić tę kawę już oczywiście mocno przestygniętą :D
> skupiam się na analizie rynku mieszkaniowego
No chłopie.. tutaj może leżeć prawdziwa przyczyna rejterady Brzyduli. Jak nie masz lokalu na.. kawę... to co Jej po takim facecie? ;]
A pół roku temu było już za zimno na plener :D
Tak patrząc, to trójka jeszcze lepsza.. o czwórce nie wspominając ;)
A poważnie (bo jakby kto nie wiedział, to czasami sobie żartujemy ;)...
Nie samą... kawą człowiek żyje i najwartościowsza dla organizmu jest dobrze zbilansowana dieta, pełna różnorodnych składników odżywczych, do których kawa jest tylko miłym dodatkiem i bez których, tak naprawdę, nie smakuje.
Nie samą... kawą człowiek żyje i najwartościowsza dla organizmu jest dobrze zbilansowana dieta, pełna różnorodnych składników odżywczych, do których kawa jest tylko miłym dodatkiem i bez których, tak naprawdę, nie smakuje.
Tak patrząc, to trójka jeszcze lepsza.. o czwórce nie wspominając ;)
50+ z mojego doświadczenia :) im dłużej jestem sama
tym bardziej wygodna ...
więc tak, raczej sama ...
bo na seks zawsze się ktoś znajdzie,
a nauczyłam się być sama,
i cenię sobie swoją przestrzeń,
i nikt mi nad głową nie terkocze,
i nie wytka nosa w finanse
i nie zatrzymuje kiedy świat poznaję i oglądam
czyli same plusy :)
tym bardziej wygodna ...
więc tak, raczej sama ...
bo na seks zawsze się ktoś znajdzie,
a nauczyłam się być sama,
i cenię sobie swoją przestrzeń,
i nikt mi nad głową nie terkocze,
i nie wytka nosa w finanse
i nie zatrzymuje kiedy świat poznaję i oglądam
czyli same plusy :)
wychodzi mi że posiadasz przy swoim boku egzemplarz męski nie spotykany...:) nie zazdroszczę ale podziwiam :0
Z mojego punktu widzenia
Męski świat jest taki rzeczowy, ograniczony , jasny i sensowny...
a nasz... różowy , kolorowy, liściasty, nieuchwytny i nie ujarzmiony
gdzie tu miejsce na jego spojrzenie? ściągnie mnie z tęczy...jak nic :)
Z mojego punktu widzenia
Męski świat jest taki rzeczowy, ograniczony , jasny i sensowny...
a nasz... różowy , kolorowy, liściasty, nieuchwytny i nie ujarzmiony
gdzie tu miejsce na jego spojrzenie? ściągnie mnie z tęczy...jak nic :)
Skoro posiadam znaczy że zjawisko w przyrodzie występuje ;-)
A z chmur trzeba zejść czasem bo czeka pyszny obiad w wykonaniu męskim ;-)
A takie rady starej mężatki...nic to że nie widzi mojej nowej fryzury,że nie zauważył sukienki bo gdy jestem chora ucisza cały świat żebym miała spokój.Nic to że nie mówi kocham co pół godziny (oszalałabym) bo wystarczy mi jego spojrzenie.Nic to że luknie na młodą laskę gdy za chwilę powie...uwielbiam twoje kurze łapki...ech,rozczuliłam się ;-)
A z chmur trzeba zejść czasem bo czeka pyszny obiad w wykonaniu męskim ;-)
A takie rady starej mężatki...nic to że nie widzi mojej nowej fryzury,że nie zauważył sukienki bo gdy jestem chora ucisza cały świat żebym miała spokój.Nic to że nie mówi kocham co pół godziny (oszalałabym) bo wystarczy mi jego spojrzenie.Nic to że luknie na młodą laskę gdy za chwilę powie...uwielbiam twoje kurze łapki...ech,rozczuliłam się ;-)
> gdzie wysłać go na szkolenie
Kiedyś tutaj na Forum niejaka Kaśka Szczerbakowa się ogłaszała. Może to jeszcze aktualne? ;>
Kiedyś tutaj na Forum niejaka Kaśka Szczerbakowa się ogłaszała. Może to jeszcze aktualne? ;>