Widok
Ładne ogłoszenie. Nie każda dziewczyna będzie chciała nawiązać z Tobą kontakt na forum. Nie jesteś zarejestrowany, więc napisanie do Ciebie na priva jest niemożliwe. Nie lepiej podać adres mailowy? Są ludzie, którym napisanie:" podaj kontakt" nie sprawia problemu. Ale nie wszyscy. Ja zainteresowana nie jestem. Życzę Ci powodzenia.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Ja to nawet nie rozumiem jego wypowiedzi.
On jest "samemu" czy w związku?
I "szczególnie teraz po 20 latach małżeństwa" - co to znaczy?
Ta teraźniejszość "teraz" jako dziwnie brzmi z 20 latami małżeństwa w jednej linijce, a to podkreślenie "szczególnie teraz" całkowicie burzy moje rozumienie tego zdania.
Myślę że nie tylko ja nie wiem nic z tego co on napisał, co na pewno będzie miało wpływ na to czy on kogoś znajdzie czy nie.
On jest "samemu" czy w związku?
I "szczególnie teraz po 20 latach małżeństwa" - co to znaczy?
Ta teraźniejszość "teraz" jako dziwnie brzmi z 20 latami małżeństwa w jednej linijce, a to podkreślenie "szczególnie teraz" całkowicie burzy moje rozumienie tego zdania.
Myślę że nie tylko ja nie wiem nic z tego co on napisał, co na pewno będzie miało wpływ na to czy on kogoś znajdzie czy nie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Chyba nie ma sensu wymyślać scenariuszy. Widać że nikt nie wie co autor miał na myśli, więc chyba w jego interesie leży by to zdefiniował.
Co do smutnej historii, to przypomniała mi się anegdota o Hemingwayu,
który założył się kiedyś, że napisze historię w 6 słowach, którą potem uznał za swoją najlepszą i którą wielu uważa za najsmutniejszą historię jaka została napisana, brzmiała ona:
"Na sprzedaż: buty dziecięce, nigdy nie noszone."
Co do smutnej historii, to przypomniała mi się anegdota o Hemingwayu,
który założył się kiedyś, że napisze historię w 6 słowach, którą potem uznał za swoją najlepszą i którą wielu uważa za najsmutniejszą historię jaka została napisana, brzmiała ona:
"Na sprzedaż: buty dziecięce, nigdy nie noszone."
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"