Widok
nie wiem ale mam takie wrażenie że u homo to zawieranie znajomości jest jakieś takie proste, nieskomplikowane. Pierwszy który się odezwie +/- 10 lat zawsze podpasowuje, idą bara bara i szczęśliwi jakby kumulację trafili.
A z nami hetero to kurna katastrofa jakaś : jeden nieśmiały, drugi wstydliwy, trzeci gruby, czwarty pije, piąty łysy , szósty brudas , a siódmy ma depresję. Kurna czarno to widzę.... :/
A z nami hetero to kurna katastrofa jakaś : jeden nieśmiały, drugi wstydliwy, trzeci gruby, czwarty pije, piąty łysy , szósty brudas , a siódmy ma depresję. Kurna czarno to widzę.... :/
Cholera.. jak już człowiek nadrobił forumowe zaległości (z raptem kilku godzin ale i tak cięzko było:)... zapadłą cisza.
Hal poszedł pomruczeć w aucie.
Wdr śni kolejny sen z zakonnicą
Mikro analizuje dotychczasowe wpisy.
Ilona szuka baterii.. wszystkie piloty już dawno puste.
Ciacho robi brzydkie rzeczy w ładny sposób.
Kosmitka tęskni do Perseidów
Sam rzeźbi ręcznie
NUDY :/
Autorko wątku... wybaw nas nieszczęsnych z marazmu :D
Hal poszedł pomruczeć w aucie.
Wdr śni kolejny sen z zakonnicą
Mikro analizuje dotychczasowe wpisy.
Ilona szuka baterii.. wszystkie piloty już dawno puste.
Ciacho robi brzydkie rzeczy w ładny sposób.
Kosmitka tęskni do Perseidów
Sam rzeźbi ręcznie
NUDY :/
Autorko wątku... wybaw nas nieszczęsnych z marazmu :D
> A na drugie nie ma Maria ?
Nie mam drugiego :(
> Sadyl, nie bądź żyła, wyciągnij z aparatu ;)
Dawno nie ma. Zostały jeszcze w symulatorze serca (bo serca nie mam, to nie ma czego stymulować - pozostaje symulator;). Jak wyciągnę, to umrę. Ale.. po starej znajomości.. co mi tam... Lepsza chwila przyjemności niż lata starości :D
Nie mam drugiego :(
> Sadyl, nie bądź żyła, wyciągnij z aparatu ;)
Dawno nie ma. Zostały jeszcze w symulatorze serca (bo serca nie mam, to nie ma czego stymulować - pozostaje symulator;). Jak wyciągnę, to umrę. Ale.. po starej znajomości.. co mi tam... Lepsza chwila przyjemności niż lata starości :D