Widok

Kobiety

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
obowiązuje selekcja.KOBIETY powstały wiosną 1999 roku w Trójmieście z inicjatywy Grzegorza Nawrockiego. Zespół nagrał swoją debiutacką płytę pt. "Kobiety", wydaną przez Biodro Records, w grudniu 2000 roku. Album spotkał się z entuzjastycznym przyjęciem zarówno krytyków, jak i słuchaczy. Singiel Marcello okazał się hitem, nader chętnie prezentowanym przez radiowe rozgłośnie.Na przełomie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

obowiązuje selekcja

łeee to ja nie wejdę

Na krzywy ryj nikt nie wejdzie haaha :)!!

18-stki nie wpuszczą?

jak będziecie się zachowywać normalnie to was wpuszczą

bez sensu

selekcja.... a już miałem iść... co Wy w Trójmieście macie z tym sortowaniem ludzi??? ohyda

a ja znam bramkarza i i tak wejde nawet w dresach i na stringah i to za darmo buha ha ha ale tam nie chodze bo wali tragedia i wole vive

o której zaczyna sie koncert?

hej o której zaczyna się koncert i czy wczesniej trzeba kupić bilety?

Kobiety

obowiązuje selekcja.KOBIETY powstały wiosną 1999 roku w Trójmieście z inicjatywy Grzegorza Nawrockiego. Zespół nagrał swoją debiutacką płytę pt. "Kobiety", wydaną przez Biodro Records, w grudniu 2000 roku. Album spotkał się z entuzjastycznym przyjęciem zarówno krytyków, jak i słuchaczy. Singiel Marcello okazał się hitem, nader chętnie prezentowanym przez radiowe rozgłośnie.Na przełomie ...
więcej
do góry