Widok

Kogo zaskoczyła zima?

Nie, nie drogowców. Oni się przygotowali i pracują tam gdzie trzeba pełną parą i całym dostępnym sprzętem który im daliśmy. Tylko barany, które nie słuchały ostrzeżeń albo zdziwieni że spadło trochę śniegu sfrustrowanych chwilowymi trudnościami. Nie umiesz jeździć zimą to nie pchaj się samochodem w trasę. Jest SKM, PKM i inne zbiorkomy. Kierowcy ciężarówek są w pracy i jak zablokują ci trasę ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powinni już snieg w powietrzu łapać zanim spadnie a nie z ziemi zbierać i rozmazywać wszystko
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam nowe auto opony zimowe premium Bridgestone i co i slizgawica przy 30kmh

Twoje uwagi odnośnie przesiadania sie na skm.zostaw dla swojej starej jak ma ochotę cie ciagle słuchać, wiem wiem u was w braniewie taka ilość śniegu to norma ...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 27

nowe opony pomoga, ale nie zastapia umiejetnosci, a slizgawica to stan nawierzchni, wiec jednak

skorzystaj z tady autora, albo #zostanwdomu
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

sluzby zawsze dzialaja, ale nie zalatwia suchego asfaltu, problemy tworza

kierowcy, poprzez niestosowanie odpowiedniego ogumienia (tak, sa zimowki dla TIRow i powinny byc obowiazkowe) oraz razace braki umiejetnosci
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta

Zawodowi kierowcy a jeździć nie umieją beka

Masz jeszcze napęd awd 4x4 ch-w-d-p i adhd.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

No chyba jednak zaskoczyła bo u mnie na osiedlu jakoś prywatna firma dała radę odśnieżyć drogi. Potem cała droga do roboty po śniegu, w tym cała Trasa Sucharskiego z Letnicy aż do Śródmieścia. Także chyba nie tak to powinno wyglądać.

Ja wróciłem z pracy 25km rowerem

a ostatnie pokolenie w pierwszy śnieżny dzień zimy musiało zwołać sztab kryzysowy. hahahaha ale wy jesteście udani.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to już Ci tłumaczę, że to czy służby miejskie wykonują swoje obowiązki, za które płace podatki, to nie jest kwestia mojego męstwa. Jeśli uważasz, że obrażanie innych użytkowników jest sposobem na poprawę funkcjonowania tego miasta to chyba jesteś z UM.

tak to juz jest

jak tępota, brak zdolnosci myslenia bez wsparcia influsrajcera. zabraknie prądu to sie pogubią na własnym osiedlu. Rototy wprowadzają bo wiedzą że zetki nic nie umieja za wiele. smutne przestraszone
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

bridgestone

brodgestone to nie jest opona premium-ona nawet nigdy nie leżała obok premium
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to jesteś kiepskim kierowca

Idź pieszo jak nie umiesz prowadzić i ci zbiorkom nie pasuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to słaby kierowca

Jestem kobietą, mam skode z 2012 roku i opony letnie. I jakoś jeżdze normalnie, bez stresu, 50 na h. Słabi jesteście i tyle. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry