Widok
Dzięki za słowo poparcia. Na dobranoc w skupieniu zanucę sobie piosenkę
..... ,, Na dobranoc - dobry wieczór
miś pluszowy śpiewa Wam.
Mówią o mnie Miś Uszatek,
bo klapnięte uszko mam.
Jestem sobie mały miś, gruby miś,
znam się z dziećmi nie od dziś.
Jestem sobie mały miś, śmieszny miś,
Dobranoc forumowicze.
..... ,, Na dobranoc - dobry wieczór
miś pluszowy śpiewa Wam.
Mówią o mnie Miś Uszatek,
bo klapnięte uszko mam.
Jestem sobie mały miś, gruby miś,
Jestem sobie mały miś, śmieszny miś,
Dobranoc forumowicze.
Bardzo dziękujemy za te słowa. Faktycznie robimy trochę hałasu, drewniany strop też robi swoje, wszystko niesie najdrobniejszych dźwięk. Nie mamy w składzie dźwiękowca, wszystko to nasz czas, zaangażowanie, praca własną.
Czasami mamy spore problemy techniczne i często 2,3 min na ich rozwiązanie.
Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby obniżyć ile to jest możliwe poziom generowanego hałasu.
Czasami mamy spore problemy techniczne i często 2,3 min na ich rozwiązanie.
Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby obniżyć ile to jest możliwe poziom generowanego hałasu.
Dla mnie są geniuszami muzycznymi.
To co potrafią zrobić ze zwykłą pieśnią jest niesamowite. Przed Msza są za głośno, ale tak sobie myślę, że muszą to popróbować żeby w trakcie nic nie piszczało. Ale może faktycznie kochany nasz, o właśnie nasz zespole! Popracujecie nad hałasem? :)
Uwielbiam was słuchać Młodzi zdolni ludzie ! Brawo! Gratuluje i podziwiam bo mi by ciężko było znaleźć na to czas.
To co potrafią zrobić ze zwykłą pieśnią jest niesamowite. Przed Msza są za głośno, ale tak sobie myślę, że muszą to popróbować żeby w trakcie nic nie piszczało. Ale może faktycznie kochany nasz, o właśnie nasz zespole! Popracujecie nad hałasem? :)
Uwielbiam was słuchać Młodzi zdolni ludzie ! Brawo! Gratuluje i podziwiam bo mi by ciężko było znaleźć na to czas.