Widok
Kolacja dla głupca
Opinie do spektaklu: Kolacja dla głupca.
Kolacja dla głupca Teatru Ateneum im. Stefana Jaracza w Warszawie
Francis Veber
Przekład: Barbara Grzegorzewska
Oryginalny Tytuł - "Le diner de cons"
"Kolacja dla głupca" to współczesna komedia francuska, która swoją prapremierę miała w 1993 roku w paryskim Theatre de Variete i od razu okazała się artystycznym jak i frekwencyjnym sukcesem. Jej największe atuty to nakreślone wyrazistą ...
Przejdź do spektaklu.
Kolacja dla głupca Teatru Ateneum im. Stefana Jaracza w Warszawie
Francis Veber
Przekład: Barbara Grzegorzewska
Oryginalny Tytuł - "Le diner de cons"
"Kolacja dla głupca" to współczesna komedia francuska, która swoją prapremierę miała w 1993 roku w paryskim Theatre de Variete i od razu okazała się artystycznym jak i frekwencyjnym sukcesem. Jej największe atuty to nakreślone wyrazistą ...
Przejdź do spektaklu.
rewelacja!
Byłem w Warszawie parę lat temu - było super.Biorę swoją Panią i walę do Muzycznego.Drogo ,rzecz względna ,bo kultura niestety nie jest dla biedaków.Na Kazika i Kult kilka dni temu,bilety przekraczały 100,- złotych(nie mam nic przeciw Kultowi), na najgłupszy kabaret w ogromnej hali ERGO niedawno bilety były w cenie powyżej 100 złotych.Muszą być pewnie duże koszty,skoro są takie ceny.
Ale na Kolację i,biorę kredyt i idę .Wiem ,że warto!
Ale na Kolację i,biorę kredyt i idę .Wiem ,że warto!
Gdybyś poszedł do Ateneum
zapłaciłbyś odpowiednio 66 i 88 zł. Róznica w cenie nie jest wcale kosmiczna i myślę, że w Gdyni sprzedadzą się wszystkie bilety (tym bardziej, że sztuka jest chyba co roku wystawiana gościnnie w 3mieście i cena biletów jest niezmienna od przynajmniej 3 lat).
Po prostu rozrywka wysokiej próby kosztuje.
Po prostu rozrywka wysokiej próby kosztuje.