Widok

Koleda

Tak z ciekawosci pytam ile wkladaliscie w koperte, ks zebral 43 tys ms tyle mieszkancow, ja 50 zl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ten Jakub to niezły fantasta,nie słyszałem o przypadku jakiegokolwiek leczenia SZP na oddziale w ramach prywatnego ubezpieczenia, a wszystko ma za 300 zł, co za bujdy ten koleś tu zapodaje i jeszcze pozdrawia frustratów. Myslę,że ten Twój ubezpieczyciel to może Westa, kumaci pamiętają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

200 PLN
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja płace podatki i z moich podatków idą np. dla Krytyki Politycznej , na aborcję te legalna na eutanazję i wiele lewackich bzdur więc się nie licytuj
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

razy 4 to 8452 ludzi w baninie mieszka. Ciekawe kiedy przekroczy 10000? a ilu jest zameldowanych?

w kopertę jak co roku włożyłem jedno wielkie f... off
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

przestańcie mieszać jeżeli nie wiecie o co chodzi. a czy zastanwialiście się w ilu domach pomimo,że przyjeli kolęde nie dlai niec , bo albo nie mieli, lub nie mieli gotówki a ksiądz nie przyjmuje Karta płatnicza albo po prosty NIE bo NIE przyszedł i powinien być zadowolony ,ze go wpuścili..
A podatki i służba zdrowia to naprawdę już inna historia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Możesz nie dawać nic w kopertę, Ale prosze, nie nazywaj się więcej Polakiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Patryjota się znalazł od kopert!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka porodowka? Ja mając pakiet VIP w luxmed mogę sobie tylek karta podetrzeć, bo miałam szczęście zajść w ciążę blizniaczą- a to ciąża niefizjologiczna .. zero usg, tylko laboratoryjne obejmuje pakiet
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może jeszcze ksiądz powinien po stópkach całować, że go ktoś łaskawie wpuścił do domu albo on sam powinien kopertę przynosić, że mu jaśnie państwo drzwi otworzyli. Uczestnictwo w kościele katolickim NIE JEST OBOWIĄZKOWE!! A to co tu jest wypisywane jest po prostu żenujące.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

a jakbym przyszedł do ciebie do domu i poprosił abyś dał mi z pińcet w kopertę, bo Wielki Potwór Spaghetti potrzebuje na nowe durszlaki, to byś mi dał?

jeśli nie, nie waż się już nigdy zjeść makaronu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Od takich rzeczy jak zawał, nowotwór, czy inne nieszczęście można się prywatnie ubezpieczyć, a nie pisac dyrdymały, że każdy mus się składać na zawał kogoś innego. Ludzie wyjdźcie z głębokiej komuny i niech każdy weźmie odpowiedzialniość za swoje życie, a nie tylko wieczne żerowania na innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To po cholerę łazi na żebry po całej wsi? Jeśli ktoś chce przyjąć kolędę, to niech to zgłosi na zakrystii i nie będzie problemu. Sukienkowy zaoszczędzi sobie chodzenia, a ludzie niepotrzebnych frustracji z konieczności jego oglądania.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ksiądz przynajmniej raz w roku powinien odwiedzić swoich parafian... Przyjęło się, ze jest to koniec/początek roku. Przyjęło się tez pewnie to, ze ludzie dają wtedy ofiary na kościół. Każdego sumienie czy księdza przyjmie i cos da czy nie. Księża niestety tez ludzie i może maja sporo za uszami oraz swoje słabości. Wy wszyscy jesteście tacy super, pobożni, religijni, żyjecie zgodnie z przykazaniami i nie macie sobie nic do zarzucenia? Bez sensu rozdmuchana afera kolędowa moim zdaniem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jak umzesz niech rodzina pochowa cię w twoim ogródku skoro tak piszesz a nie że będę biegać do ksiedza.teraz masz wylane ale jak mowisa JAk TRWOGA TO DO BOGA!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To wypowiedź miała być do anonima który ma pretesje

To jest bez sensu bo ksiądz nic nie da,a My za chrzciny plac komunia plac ślub plac pogrzeb plac a on co przyjdzie se na odwoedzinki niby kolęda 5min i też mu plac a co on da wkoncu od siebie.Dla mnie to złodzieje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie, ogarnijcie się,to naprawdę nie jest obowiązkowe!!! Nie musisz chrzcic dziecka, brać ślubu ani mieć katolickiego pogrzebu. Nie musisz przyjmować kolędy ani nic księdzu dawać. To jest dobrowolne!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wy,którzy nie daliście nic w kopertę jesteście jakimiś Pigmejami,Aborygenami albo innymi Zulusami,ale nie Polakami :) :) :)
No mnie się kurde wydaje ,że ja też jestem jakimś Jamajczykiem .
P.s Baniniaku pamiętaj ''Nie dałeś do koperty ,bądz przeklęty"

Pozdrawiam jamajski Zdzisek

Zrób tak i obyś nigdy nie zachorował, wypłacą Ci odszkodowanie z 40 tys.,zobaczysz na ile Ci to starczy i takie Generali czy inna Uniqua Ci powie,no sorry nic więcej się nie da, znając życie pokornie zaczniesz płacić składki zdrowotne, chyba,że wybierzesz koniec leczenia...Takie brednie może pisać ktoś,kto nie ma pojęcia w tym temacie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

do góry