Widok

Kolejka po bułkę w Sopocie. Serio?

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tej samej cenie możesz zjeść byle jakiego burgera w McDonalds.

Warto postać po coś smacznego i zdrowszego
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 133

Bułka

Pokolenie ludzi chorych,
popieram tę opinię 225 nie zgadzam się z tą opinią 16

Pokolenie ludzie, którzy nie potrafią sami decydować i potrzebują pato-autorytetów w postaci osoby, która jest ekspertem od twierdzenia, że mu kebab smakuje (lub nie). Przecież wystarczy mieć więcej niż 6 kubków smakowych żeby samemu też się dowiedzieć że Ci buła z pieczonym na elektrycznym grillu obrotowym mięso smakuje.
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jednak, żeby stwierdzić czy smakuje trzeba zjeść, żeby zjeść trzeba kupić, żeby kupić trzeba stać w kolejce
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie każdy to zrozumie. Sam jestem zdania, że warto polegać na opinii innych. Czy to Książula czy google maps czy innych. I jak na razie jest ok. Choć akurat Książula opinie średnio się sprawdzają, nie każda potrawa mi podeszła. Ale jest jeden wielki plus - barowcy czy restauratorzy zaczynają jednak o NAS dbać. Bo licho wie kto akurat spożywa ich wyrób.A opinia potrafi zdrowo namieszać. I prawidłowo. A to jednak jakby nie było dla nas konsumentów jest ważne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

W mc donaldzie to masz bułeczkę mini
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mnie tylko zastanawia czy nie posmarowali książulo z 30 tys zeby cyknąć muala na szybę
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 12

Mc zdrowszy powiadasz
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Aha

Tak. Przyjdę, kupię i posmakuję. I wydam opinię. A mam ich na pewnym portalu sporo. Jeśli choć jednemu to da do myślenia, to przecież o to chodzi. Sam lubię dobrze zjeść ( co niestety widać ;p ). I tyle..nie chcesz nie jedz, przecież nikt nikogo do tego nie zmusza. Proste?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byl. Co ciekawe naklejka byla od dwoch tygodni i pusto, wrzucil film i sie rzucili
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A pomyślałeś, że można pojechać/pójść gdzieś spróbować na podstawie opinii? Jak zobaczysz, że szit - nie pojedziesz, a jednak jak opinie będą ok, wybierzesz się. I może jednak się zadowolisz. Masz swój rozum więc z niego korzystaj. To naprawdę nie boli. Proste? Sam tak robię i naprawdę - jest ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziś czytałem o konkurencji kebsa w Polsce. Mieścina koło Elbląga. Coś na A, stadnina koni, kilkanaście mieszkańców. Może warto posmakować i wypromować? W końcu nasze, polskiej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cud że większość emerytów umie komentować.

Stoją bo dobre, jak tak tęsknicie za komuną to co wam kolejki przeszkadzają XD
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 24
do góry