Widok

Kolejka, żeby wejść do Riviery

Z uwagi na limity, zanim zrobimy zakupy postoimy w kolejce
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głupota

Brak organizacji Riviera się nie podpisała, ludzie są sprytniejsi od zarządcy do sklepów wchodzili przez garaże . Ja chciałam pójść tylko do mbanku no niestety nie zostałam opuszczona., ale to szczegół sprawę załatwię w poniedziałek pozdrawiam " zakupowiczów " mnie kolejki przerażają .

I tacy ludzie mają prawa wyborcze?!

Riviera

I nardzo dobrze. Niech ludziska stoją, ja niespełna rozumu.

gdybym tam był to wstyd by mi było ,że

jestem jak małpa w cyrku i dałem się "oszukać" i uczestniczyć w cudzej grze (bo pewnie CI na górze mają niezłą bekę z tych/nas) Co dopiero pisząc o zrobieniu filmiku i staniu tam i wrzuceniu go , poniżając sam siebie. Żednadometr wywaliło by poza skalę. Zmyć stamtąd nie stojąc w żadnej kolejce.

Trzeba być skończonym tumanem żeby stać w kolejce do sklepu

jak za komuny i jeszcze większym by nie wpuszczać potencjalnych klientów dzięki którym macie co jeść.

Ale to trochę jak za czasów PRL-u to wygląda Hehe...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są pilnowane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ja poszedłem. Pokazałem ochronie certyfikat i nas wpuścili. Potem się kilka osób ogarnęło, że stoją i mają certyfikatu też się zaczęli domagać wejscia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

4 grudnia to jest na ostatnią chwilę przed wigilią? To jest straszne że już teraz muszę kupić czekoladę dla koleżanek, żeby nie stać w kolejkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wyrok sn i pozamiatane wszystko co zid..ciała banda pisowksich bydląt wprowadzała jest nielegalne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba było się zaszczepić to by się do limitu nie wliczało :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ochroniarz wpuszcza po 10 osób

Ma gdzieś maseczki, wpuszcza nawet bez nich. Ludzie walą przez garaże. W środku "normalnie armagiedon".
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem...

takich tłumów w dobie pandemi i szeroko rozwiniętego handlu w internecie. Ale jak to nasz naród - trzeba się pchać tam gdzie są zakazy i robić zakupy na ostatnią chwilę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Trochę jak za czasów PRLu to wygląda hehe...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podziwiam, że się ludziom chce tak stać, a potem jeszcze pewnie w kolejkach do kasy w sklepach. Nie lepiej zrobić zakupy przez internet?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A samochody?

Jak liczą ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry