W związku z tym że zbliża się kolejny Zjazd Naukowy w Kozim Grodzie postanowiłem "zerknąć" na opinie bywalców hotelu. Polecam wszystkim organizatorom konferencji naukowych to spokojne i bezpieczne miejsce. Sala wykładowa kameralna, przygotowana dobrze jako miejsce przyswajania wiedzy. Kawa w przerwach "kawowych" wyśmienita. Wszystko czyściutkie. Pełne " OK" dla obsługi. Uśmiałem się z wcześniejszych utyskiwań gościa hotelowego który narzekał na personel recepcji. Być może byłem obsługiwany przez tę samą Panią. Ale ja mam zgoła inną opinię. Profesjonalistka w każdym calu. I nie dziwię się personelowi hotelu, że gani gości biegajacych na golasa :-), po basenie. Nawet za własne pieniądze trzeba mieć umiar i chociażby odrobinę kultury. Na szczęście, moje koleżanki i koledzy nie mieliśmy tej nieprzyjemności spotkać kogoś takiego, jakim opisuje go, osoba odpowiedzialna za kontakty z klientami. Gratuluję Pani kultury w zwracaniu uwagi niegrzecznemu gościowi. Ach, żeby ludzie znani z TV byli tacy wyważeni, to byłoby piękne. Pozdrawiam . . .