Widok

Koleżanka, koleżanki 26+

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Hey :) chętnie poznam jakąś nową koleżankę / koleżanki, która zwyczajnie tak jak ja nie ma z kim wyjść pogadać, na imprezę, dobrego drinka, ale i zwyczajny spacer :) Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji, masz chęć naprawdę się poznać, a nie tylko pisać przez neta ;) to napisz :) Mam 29 lat :) Ps. Nie szukam chłopaka, dziewczyny (jestem hetero), itp. ;) bez żadnych skojarzeń :) - zwykła , normalna koleżanka poszukiwana, pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co jest złego w pisaniu przez neta?
Większość osób w necie rozmawia na tematy, jakich poruszenie na żywo zajęłoby kilka lat bliskich relacji.
W codziennym życiu często rozmawia się o bzdurach, tym co akurat się widzi, co ma na sobie mijana osoba, o przebiegającym piesku, a niczym... i nawet się nie zna drugiego człowieka. To takie wyrzucanie śmieci, zabijanie ciszy. Ucieczka.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na dobrego drinka z przyjemnością się umówię:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I ja także :)
i ja i ja ;)
Podaję maila ;) tak będzie łatwiej - natalinkawasi@wp.pl :)
Witam
Ja tez z przyjemnością bym się dołączyła ,na wypad wolne popołudnie.Mieszkam w Gdansku i tak jak ty nie mam z kim wyjść pozdrawiam.
Zdzialalyscie coś?;) ja z okolic Gdańska też chętnie gdzieś wyskocze .pola08489@wp.pl
Witaj jestem z Rumi i z chęcią bym się spotkała na jakiś wypadzik mam 33 lata

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry