Widok

Koleżanki z Gdyni!

Hej dziewczyny! Przeprowadzam się do Gdyni, dokładnie Karwiny. Chętnie poznam nowych znajomych. Mam 26 lat, jestem mężatką, mam pieska. Interesuje się prawem przyciągania, ezoteryką. Kocham morze i to morze mnie tutaj przyciągnęło. Czytałam kilka tutaj ogłoszeń więc z góry mowie ze interesuje mnie poznanie koleżanek lub par. Z mężem lubimy spacerować nad morze, zwiedzać, w lato jechać pod namiot lub do parku rozrywki. Ja na pewno będę zapisywać się na jakieś zajęcia: joga, basen, taniec. Może pójdziemy razem?
Jeśli sporo nas się zbierze to utworze grupkę na messenger lub Facebooku żebyśmy się wszystkie łatwiej komunikowały. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czesc :-) Mieszkam niedaleko, bo na Kaczych Bukach i jestem nieco starsza, ale w podobnym układzie życiowym. Mam męża, psa nie mam ale jest za to kot. Chętnie z Tobą nawiąże kontakt :-) Mój mail: m30m@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, może uda nam się zgadać :) parostatkiem3rejs@gmail.com

Cześć!

Napisz do mnie na tego maila: joasiasia123456789@gmail.com

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry