Widok

Kolizja ul. hutnicza

Hutnicza w Gdyni w stronę centrum - kolizja motocyklistki z osobówką. Na wysokości SKM Cisowa
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakim cudem?Śmigam tam nie raz hajką,auta stoją w koreczku w rzędzie a motocykl po lewej elegancko mija...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 42

E jak to było, no cóż lata robią swoje to było bodajże w 64 roku jak jechałem po koreczki dla mojej starej bo jej się wymarzyło,i, że mam nie wracać bez nich ale wtedy to było jak jechać nie to co teraz starość nie radość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jedyne na czym ty śmigasz..

To przepocone "wursty" starych, grubych Niemców w Parku Niemena.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolega nowy w Gdańsku?

Przecież on jest z tego znany od lat 80-tych. Kiedyś dostawał marki, dzisiaj dostaje euro.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

to lepiej uwazaj, auta stoja w koreczku, a tam jest masa wjazdow do firm... ktos kogos pusci, motocykla nie zobaczy i BUM! . Kilka lat temu wlasnie w takiej sytuacji byl wypadek smiertelny ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wiem,ale ja uwazam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

A na zdjęciu kolejny bezpieczny kierowca robiący zdjęcia zza kierownicy podczas jazdy

ehhh i jak tu ma być dobrze?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 11

Bez zdjecia to nie informacja .

.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

anglik

zdjęcie robił pasażer, to angielski samochód z kierownicą po prawej stronie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tam jest takie fajne rozszerzenie pasa do sześciu metrów

i niektórzy wykorzystują okazję, żeby objechać wszystkich uspokojonych i uległych, ale później ten pas się zwęża do 2 metrów i trzeba ze stówy wyhamować przed uległym, bo ustąpił pierwszeństwa i dał sobie wjechać przed maskę.
Niektórzy nie ustępują.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bo motocyklistka była za szybką i nie było widać jej w lusterkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

W wielu przypadkach motorek ma pełne prawo Cię ominąć w korku środkiem drogi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura

Głupota totalna, nie wina motocyklistki akurat byłam świadkiem zdarzenia. Motocyklista stała, a panu na warszawskich blachach niestety bardzo się spieszyło i akurat wjechał w motocyklistki. Zamiast od razu osądzać najpierw należy być świadkiem zdarzenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Eh

Gdyby była Pani świadkiem to wiedziała by, że nie bylo kontaktu samochodu z motocyklem. A skoro twierdzi Pani, że motocyklistka stała w miejscu to chyba sama się wywróciła.

Nie masz co robić

Nie widzę tam kolizji,tylko korek jak w dni poprzednie,norma,czy wy niby ludzie upadliście do tego poziomu, żeby takie bzdury wrzucać (zdjęcie z lusterka)

Do Cisowej daleko

Zajmij się czymś innym
do góry