Widok
Kółko przerzutki
szukam i szukam, i widzę że do przerzutek 9s i 10s to najtaniej ceny zaczynają się od 30-40zł/szt.
standardowe do przerzutek typu acera/alivio są tanie, ale za grube.
macie jakieś pomysł by nie bulić minimum 60zł za regeneracje przerzutki?! Toż to tylko dwa małe kółeczka, nawet nie wymagam łożysk maszynowych, kawałem plastiku + tulejka.
standardowe do przerzutek typu acera/alivio są tanie, ale za grube.
macie jakieś pomysł by nie bulić minimum 60zł za regeneracje przerzutki?! Toż to tylko dwa małe kółeczka, nawet nie wymagam łożysk maszynowych, kawałem plastiku + tulejka.
nie potrafią wycentrować nawet kół, trzy razy latałem z reklamacją do nich, w końcu okazało się ze kase oddali hehe pojechałem do innego serwisu to się śmieli z nich jak opowiedziałem im o akcjach z nimi, i że nie jestem pierwszą osobą, także czy to zbieg okoliczności, nie sądzę, płace i chce mieć dobrze zrobione a nie na odpierdziel w 5 minut, a zęby się z nimio dogadać to trzeba mieć nerwy ze stali, po prostu katastrofa co oni tam wyczyniają z klientami, a powinno im zależeć na klientach chyba? spieprzyli mi również manetki, chciałem tylko żeby odpowietrzyli hamulce, chyba nawet nie zlali płynu tylko nowym zalali gdzie doszła reakcja łańcuchowa i zaczął mi dymek lecieć z manetki, tak jak by się paliło, niestety tu musiałem kupić za swoją kasę manetki bo jak to udowodnić że to ich wina :-( pewnie myśleli że unich będę kupować :D a tu się mylili :-) w gruncie rzeczy nie polecam tego serwisu jeśli komuś zależy na sprzęcie
Spróbuj zeszlifować po obu stronach pilnikiem albo papierem ściernym. Dziś trzeba kombinować bo każdy chce zarobić a nie dać zarobić.. Taka polityka shimano i nie tylko, niby innowacje, ale wprowadzić bajery dla 'jeleni' co lubią wypas żeby bulić jak z nowymi autami nic samemu nie można, przerośnięte elektroniką a guano psuje się bardziej jak stare!
Czemu nie produkuje się napędów 6-7 rzędowych z wyższych półek a nawet odchodzi się od ich produkcji?
Szersza koronka, szerszy łańcuch - więcej materiału mniej podatne na zużycie tym bardziej jeżeli będzie to wyższa grupa - wykonanie i materiał bardziej zaawansowane.
Już za dużo oczywistych rzeczy napisałem- czekam na obrzucanie błotem..
Czemu nie produkuje się napędów 6-7 rzędowych z wyższych półek a nawet odchodzi się od ich produkcji?
Szersza koronka, szerszy łańcuch - więcej materiału mniej podatne na zużycie tym bardziej jeżeli będzie to wyższa grupa - wykonanie i materiał bardziej zaawansowane.
Już za dużo oczywistych rzeczy napisałem- czekam na obrzucanie błotem..