Widok

Kołobrzeska zakorkowana

Odcinek od skm do Rzeczypospolitej zajmuje jakieś 15 min, przeszedłem pieszo szybciej niż kolumna aut. Prawy pas jest dużo szybszy :)
Kierowcy blokują skrzyżowania bo wydaje mi się że się zmieszczą za światłami... Korek znika na wysokości Alfa Centrum.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więcej jedzijcie autami pojedynczo to będzie mniej korków napewno... Musicie się przesiąść na tramwaj itd na codzien to jak czasem będziecie chcieli wsiąść w auro to dojedziecie łatwo i przyjemnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Minusują barany - prawda boli

Sieroty nie potrafią skręcać w wielopasmówki. Może być 10 pasów i tak się ustawią sznurkiem do prawego. O dziwo ze skrętem w lewo na tym skrzyżowaniu jest już lepiej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A pani Dulkieiwcz olała list otwarty żeby odwrócić Piramowicza, cały Wrzeszcz się korkuje, od Mickiewicza dpo Dmowskiego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem za co minusy przecież te barany zamiast do lewego pasa skręcać i zrobić miejsce dla następnego to ciągnie ich na ten

Prawy pas. Ja skręcam z pasa do jazdy prosto bo lewy cały czas wolny ta sa dopiero Łby
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pani

Dòlkiewicz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korki dopiero zobaczycie jak...

wybudują bloki na byłym pasie startowym na Zaspie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więcej naziemnych

Jak chce rowerowa metropolia - zapamiętajcie komu to zawdzieczacie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

a baranki z przodu

skręcają tylko na prawy pas zamiast na lewy, trzy, cztery auta więcej by przejechało.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Korek znika na wysokości Alfa Centrum.

podejrzewam,że prawoskręt blokuje dwa pasy na wprost
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zakrokowane wszędzie obok Bałtyckiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przejeżdżał ktoś może teraz trasę od Opery Bałtyckiej w kierunku Manhattanu? Przejezdnie, czy jeszcze zakorkowane?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry