Widok

Kolonie lub półkolonie w okolicy?

Witam wszystkich. Mieszkam w Rębiechowie i poszukuję jakiś kolonii lub półkolonii dla moich dzieci w okolicy. Polecacie coś? W ciągu dnia pracuję z mężem i nie mamy co z dziećmi zrobić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zapisałam moja córkę za półkolonie do szkoły językowe w baninie cool school. Bardo ciekawy program maja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja też syna zapisałam! na jaki turnus zapisała pani córkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na czym polega ten ciekawy program ? Są jakieś mierniki efektywności ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co jest na stronie to będzie wyjazd do hodowli alpak i lam, spotkanie z psami z dogoterapi, warsztaty. Dzieci lubią takie rzeczy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miernikiem efektywności jest zadowolenie dzieci, a ich matka to widzi. Matka zna dziecko i wie co dla niego dobre. Po co ten tekst? Konkurencja?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem ze pytac nie wypada... Dziecku zgrzewke pepsi i chipsy kupic befzie zadowolone .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, ale najprościej wejść na stronę szkoły, sprawdzić ofertę i podjąć decyzję czy to dobre dla twojego dziecka. Inni też tylko na tej podstawie wydają opinię. Najlepiej też zadzwonić, porozmawiać. Toż to twoje dziecko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej nie .. zobacz ile osób wpadło po takiej gadce facetoface na dewelopera a teraz płacz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o kurde nie widzisz że ten wątek to forma reklamy szeptanej? początkowe 4-5 postów ta sama rodzina ip, a po sposobie pisania powiedział bym, że dokładnie jedna i ta sama osoba, takei czasy że opinie to nie opinie, a pytania to reklama
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a to już nawet o nic nie można się zapytać? a może to pan jest z konkurecji? W sumie z tego co widziałam w internecie to bardzo dużo jest półkoloni w baninie

można, ale można również dużo zgrabniej taką kampanie przeprowadzić ;)

no i gdzież ja bym był z konkurencji (jak sama pani przyznaje) to napisałbym że najlepsze półkolonie to kąpiel w błocie u mnie na ogrodzie ;) no i tanio tylko szyśćset ;)
pozdrawiam marketing szeptany

hahaha dokladnie
W s7 są też z tego co kojarzę
Trzeba było ich nie robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słaba reklama
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niech Pani wpisze w Google półkolonie Banino i tam jest dużo

Inne tematy z forum Banino

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry