Widok
123, Policjant to również Obywatel RP, rypany równo i dokumentnie przez wszystkich... przez prokuraturę również, i przez przeciętnie kumającego "bronionego obywatela" także. To jest właśnie skandal.
Ps
Nie obawiaj się niczego :) W razie W, po prostu krzycz głośno "Policja, Policja, ratunku" i na pewno ktoś przybędzie. Drzewiej tak bywało, że sąsiad zaraz z widłami na odsiecz leciał. Kultywuję tę tradycję i wszystkim polecam.
U mnie tylko sarny pod płot przychodzą ale gdy zwącham ruch szybciej od mojego Psa to zasadzam się jak na 200kg-mowego odyńca i żadne zwierzę z mojej posesji o własnych nogach nie wyjdzie.
Ps
Nie obawiaj się niczego :) W razie W, po prostu krzycz głośno "Policja, Policja, ratunku" i na pewno ktoś przybędzie. Drzewiej tak bywało, że sąsiad zaraz z widłami na odsiecz leciał. Kultywuję tę tradycję i wszystkim polecam.
U mnie tylko sarny pod płot przychodzą ale gdy zwącham ruch szybciej od mojego Psa to zasadzam się jak na 200kg-mowego odyńca i żadne zwierzę z mojej posesji o własnych nogach nie wyjdzie.
Zatem powinni zwefryfikować te L4 czy zasadne. Jak nie, to odebrać prawo do zasiłku chorobowego i wynagrodzenia za te dni. Po prostu nie wierzę, że wszyscy się pochorowali jednocześnie co oznacza podejrzenie wyłudzenia zasiłku. Prawo obowiązuje wszystkich. Nie można usprawiedliwiać jednej grupy społecznej - tym bardziej policji. Poza tym, nie mają aż tak źle a patologia zawsze będzie niezależnie od zarobków. Takie moje zdanie. Protest owszem ale nie w taki patologiczny sposób.
wygląda na to, że im tańszy dom tym szybciej jeżdzą mieszkańcy... dziwne, pomyślabym, że to bogacze mają sportowe auta. Albo może właśnie ta szybka jazda to takie wirtualne przedłużanie sobie wacka, bo czują, że im czegoś brakuje, skoro ich nie stać na lepsze? A przecież to nie ujma, ze ktos ma wiecej albo mniej kasy.
I bardzo dobrze bo tam jest masa ludzi którzy
nic nie robią nierobów którzy nic nie chcą robić zgłoszenia się zgłasza oni nie tego a Patryczek to przyjmuję zgłoszenia od ludzi oczywiście jak dojedzie na komisariat niczego nie zgłasza i zgłasza tylko tych co jemu się podoba to po co ktoś taki na ulicę z nim
nic nie robią nierobów którzy nic nie chcą robić zgłoszenia się zgłasza oni nie tego a Patryczek to przyjmuję zgłoszenia od ludzi oczywiście jak dojedzie na komisariat niczego nie zgłasza i zgłasza tylko tych co jemu się podoba to po co ktoś taki na ulicę z nim