Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata Kosek - ocena Nasza córka jest zachwycona. Była z Kompasem kilka razy, najbardziej podoba...
~Beata Kosek
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 20 lipca 2024

Przemek - ocena Pełen profesjonalizm. Na pewno skorzystam z ich usług ponownie.
~Przemek
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 23 lipca 2024

Przemek - ocena Wszystkim, którzy szukają bezpiecznych obozów mogę z pełną odpowiedzialnością...
~Przemek
-

dodano: 19 lipca 2024

Roksana - ocena Bardzo ciekawe obozy, duży wybór tematyk, dzieciaki nie chcą wracać do domów,...
~Roksana
-

dodano: 18 lipca 2024

Ania - ocena Córka była drugi raz na obozie z Kompasem i drugi raz wróciła bardzo...
~Ania
-

dodano: 18 lipca 2024

Paulina - ocena Najlepsze biuro turystyki organizujące obozy, a także wycieczki szkolne dla...
~Paulina
-

dodano: 17 lipca 2024

Maciej - ocena Od kilku dobrych lat wysyłam dziecko z Kompasem, i tym razem się nie...
~Maciej
-

Danuta - ocena Przy zakupie kolonii dla dziecka, już na samym początku profesjonalna...
~Danuta
-

An_Wasowska - ocena Skorzystaliśmy z usługi organizacji wyjazdu na obóz letni dla naszego syna....
~An_Wasowska
-

Natalia Porębska - ocena Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Kompas i z całą pewnością poleciłabym...
~Natalia Porębska
-

Karolina - ocena Świetne biuro podróży! Dzieciaki przez cały czas są dobrze zaopiekowane i...
~Karolina
-

Igor - ocena Najlepsze wspomnienia i przyjaźnie zdobyłem właśnie na tych obozach - jeżdżę...
~Igor
-

Agnieszka Krupińska - ocena Cudowne obozy! Kadra naprawdę dobrze i opiekuńczo podchodzi do każdego...
~Agnieszka Krupińska
-

Anna Zychalak - ocena Świetne obozy dla dzieci i młodzieży. Aktywne, czas ciekawie wypełniony po...
~Anna Zychalak
-

dodano: 16 lipca 2024

Magda - ocena Dużo atrakcji, brak nudy! Synek bardzo zadowolony :)
~Magda
-

Aśka - ocena Świetna obsługa i organizacją obozu rodzinnego na którym miałam okazję być....
~Aśka
-

BTA Kompas - ocena Nareszcie formuła pozwalająca odpocząć aktywnie dziećmi. Piękne miejsce,...
~BTA Kompas
-

Aśka - ocena Obóz rodzinny w którym mam okazję uczestniczyć spełnił me oczekiwania w 100%....
~Aśka
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry